Ontdek India

Uniek India

India is een land met een verbazingwekkende mix van landschappen en culturele tradities. Een reis door deze betoverende bestemming zal, nadat u dit land hebt verlaten, nog lang in uw geheugen achterblijven.

India is een unieke bestemming om naartoe te reizen. U treedt binnen in een wereld van rijkversierde tempels‚ kleurrijke festivals en besneeuwde bergtoppen. Tijdens uw reis zult u versteld staan hoe tolerant en gastvrij de bevolking is. De indrukwekkende cultuur gecombineerd met prachtige natuurparken en unieke verblijfsmogelijkheden maken India tot een ongewoon mooie reisbestemming. De levendige steden in India vormen een sterk contrast met het rustige platteland en de wildernis. In een groot aantal nationale parken kunt u tijdens een safari per jeep op zoek gaan naar de Aziatische neushoorn en de met uitsterven bedreigde tijger. Ook strandliefhebbers komen niets te kort in India. Reizen door dit boeiende land vraagt om een flexibele instelling. Als u hiervoor open staat zult u onderweg zeker getroffen worden door ‘Incredible India’.

Wilt u meer weten over onvergetelijke, exclusieve India reizen? U bent van harte welkom op ons kantoor in ‘s-Hertogenbosch, maar onze specialisten bezoeken u net zo graag bij u thuis om uw reiswensen door te nemen.

Klik hier voor alle voorbeeldreizen naar de India! 

populaire India Reizen
Bij het luxe Evolve Back Kuruba safari Lodge aan de Kabini rivier zult u zich gelijk thuis voelen. U verblijft in een van de hutten die in traditionele stijl gebouwd zijn, maar zijn voorzien van alle moderne en luxe faciliteiten. De 'pool hut' heeft een...
Activiteit
India is het meest kleurrijke land ter wereld. Dompel uzelf onder in deze prachtige cultuur van India en neem alles goed in u op. Uw camera zal overuren draaien.
  • onze specialisten
    Barbara Roeters, Azië, Caribbean & Spitsbergen specialist. U bereikt Barbara op nr. 073 - 548 20 60.
    Barbara Roeters
    Expertise: Azië; Tibet, China, Japan, Thailand, Laos, Vietnam, Cambodja, Myanmar, Nepal, Bhutan, India, Sri Lanka, Indonesië, Maleisië, Filipijnen. Midden Oosten, Caribbean en Spitsbergen

India reizen op maat

India reizen

Naar India reizen betekent kennismaken met een ongekend mooie natuur en interessante cultuur. Maar uw India reis wordt nog mooier dankzij de unieke overnachtingsmogelijkheden die het land herbergt. Zo is overnachten in een comfortabele tent op een bijzondere locatie midden in de natuur zeer indrukwekkend. Hier geniet u in alle rust van een prachtige zonsondergang in de woestijn of op de rivier. Wanneer u naar India reist en een safari maakt in een van de schitterende natuurparken dan is wegdromen in een safari lodge een mooie aanvulling. De lodges vormen de perfecte uitvalsbasis om het grondgebied van bijvoorbeeld de majestueuze Bengaalse tijger te verkennen of andere wilde dieren, klein en groot, te spotten. Tijdens onze India reizen wordt u rondgereden als een vorst. U reist met privévervoer, onder begeleiding van een Engelssprekende gids en ontdekt alle hoogtepunten van India. Maar u kunt hier ook overnachten in prachtige paleizen als een echte Maharadja. Vooral in de deelstaat Rajasthan zijn de sprookjesachtige forten nog alom aanwezig. Om te voorkomen dat deze in verval zouden raken zijn een aantal omgetoverd tot luxueuze paleishotels. Een verblijf in deze schitterde accommodaties is als een sprookje van 1001 nacht.    

Reistips India

Naar India reizen houdt in dat u kennismaakt met een van de meest veelzijdige landen op aarde. In het noorden vindt u woestijn en de glooiende Aravalli heuvels, waar de forten en paleizen van de Rajputs het landschap domineren. Op de lagere heuvels liggen koloniale bergstations, waar Indiërs al eeuwen hun toevlucht zoeken tijdens de hete zomers. En in de vruchtbare dalen strekken enorme theeplantages zich uit, waar de ‘champagne van het oosten’ wordt verbouwd. Een bezienswaardigheid die absoluut niet mag ontbreken wanneer u naar India reist is de Taj Mahal. Dit grafmonument werd in de 17e eeuw door keizer Shah Jahan gebouwd voor zijn overleden vrouw Mumtaz Mahal. Het gebouw is één van de moderne zeven wereldwonderen. De Taj Mahal werd ooit als woonhuis gebruikt door keizers en tegenwoordig is het deels opengesteld voor publiek. India heeft een reputatie op culinair gebied. U kunt kennismaken met exotische ingrediënten en geurende gerechten bereid met smakelijke kruiden en specerijen. Verder kunt u tijdens een India reis fietsen door Delhi, wandelen over het Indische platteland of oog in oog komen te staan met de indrukwekkende dierenwereld van India. Geniet van alle heerlijkheden die dit land u te bieden heeft.

Accommodatie
Bera Safari Lodge
Voorbeeldreis
De Gouden Driehoek
Nu vanaf € 5.425
Activiteit
Ontmoet de Rabari herders