Eilanden

Iedere bestemming is uniek. Dat geldt ook voor de verschillende eilanden van Frans Polynesië. Wij lichten graag een paar plekken voor u uit. Zo kunt u zich laten inspireren en ontdekken welke plekken aansluiten bij uw reiswensen.
  • Bora Bora is het bekendste eiland van Frans-Polynesië. Het eiland is vooral erg populair vanwege zijn lagune. Dit stukje Frans-Polynesië bestaat uit een vulkanisch hoofdeiland dat omringd wordt door een azuurblauwe lagune met diverse koraaleilandjes‚ motu's genoemd. Het eiland heeft dus niet voor niets de bijnaam‚ Parel van de Pacific‚ gekregen.
  • Steile bergen‚ watervallen en mysterieuze landschappen kenmerken het eiland Moorea. Niet voor niets draagt Moorea de bijnaam ‘het magische eiland'. Hier vindt je de plaatjes zoals je ze op een ansichtkaart of in een reisbrochure ziet.
  • Naast het bekende Bora Bora, Tahiti en Moorea herbergt Frans-Polynesië nog meer pareltjes van eilanden. Huahine is het perfecte eiland voor rustzoekers, natuurliefhebbers zijn op de Markiezen archipel aan het juiste adres en op Taha’a komt de vanillegeur u bij aankomst al tegemoet.
  • Tahiti is de toegangspoort tot Frans-Polynesië. Hoewel de meeste bezoekers komen voor de vele watersportmogelijkheden‚ zijn er ook prachtige safari's en wandeltochten door het bergachtige binnenland te maken.