Ontdek Frans Polynesië

Frans Polynesië, hemel op aarde

In de grootste oceaan op aarde, liggen de bloedstollend mooie eilanden van Frans-Polynesië uitgestrooid over een zeeoppervlak van vierduizend vierkante kilometer. Welkom in het hart van de Pacific.

De eilanden van Frans Polynesië hebben een haast mythische status vanwege het perfecte beeld waarmee ze voldoen aan het paradijs. Aquamarijn gekleurd water, zachte zandstranden waar uw blote voeten in wegzakken, wuivende palmbomen en een eindeloze horizon. De 5 archipels brengen gezamenlijk 118 eilanden voort. De grootste eilanden hebben een vulkanische oorsprong. Hierdoor is het binnenland heuvelachtig en bijzonder vruchtbaar. Het gevolg is een feeëriek landschap met groene bossen, vele bloemen en watervallen. U kunt er wandelen en rondtrekken op een mountainbike, per 4WD of te paard. De kleinere eilanden bestaan uit koraalatollen met lagunes waar gekleurde vissen in het doorzichtige water lijken te zweven. Het wonderschone tafereel sprak ook de bekende Franse schilder Paul Gauguin aan die er jarenlang woonde en er veel inspiratie heeft opgedaan.

Wilt u meer weten over onvergetelijke, exclusieve reizen op maat naar Frans Polynesië? U bent van harte welkom op ons kantoor in ’s-Hertogenbosch voor een persoonlijk advies, maar onze specialisten bezoeken u net zo graag bij u thuis om uw reiswensen door te nemen.

Klik hier voor alle voorbeeldreizen naar Frans Polynesië! 

populaire Frans Polynesië Reizen
  • Ongerepte paradijsjes van Frans Polynesië
    Nu vanaf € 5.525 p.p.
  • Wereldcruise met Regent Seven Seas Cruises
    Nu vanaf € 69.475 p.p.
  • Droomcruise door de Pacific
    Nu vanaf € 6.125 p.p.
Het luxe InterContinental Tahiti Resort in Frans Polynesië wordt omringd door een groene tropische tuin. Echte blikvangers bij dit luxe hotel zijn de twee infinity pools en de prachtige accommodaties die over het water zijn gebouwd. De kamers zijn...
Activiteit
Het vulkanische landschap van Moorea laat zich uitstekend verkennen tijdens een safaritocht. Onderbreek uw strandverblijf met een avontuurlijke tocht naar het binnenland.

Frans Polynesië vakantie op maat

Frans Polynesië vakantie

Alle clichés zijn waar in Frans Polynesië. De blauwe lucht boven de witte stranden wordt opgesierd met vriendelijke wolken. De archipel bestaat uit verschillende eilanden waarvan Tahiti, Bora Bora en Moorea het meest bekend zijn. Om hier een Frans Polynesië vakantie door te brengen is als een droom die uitkomt. In veel gevallen landt u eerst op het hoofdeiland Tahiti waar u een bloemenkrans krijgt omgehangen en meteen de tropische sfeer voelt. Op dit eiland kunt u allerlei watersportactiviteiten uitoefenen, maar ook het oogverblindende binnenland intrekken. De Tahiti Coastal Road is een bezienswaardige weg van ruim 100 kilometer die u langs pittoreske dorpjes, plantages en groene bergen leidt. Een mooie afwisseling op het strand, dat u ook vaak zult zien op uw Frans Polynesië vakantie.

Reistips Frans Polynesië

Moorea ligt relatief dicht bij Tahiti en wordt gekenmerkt door steile bergen, watervallen en hagelwitte stranden, maar ook een aantal zwarte vulkanische stranden. De bijnaam luidt ‘het magische eiland’. U kunt er tevens kennismaken met de traditionele zang en dans in Tiki Village of een snorkelsafari maken. Onderdelen die eigenlijk niet mogen ontbreken op uw Frans Polynesië vakantie. De mooiste foto’s van droomresorts met waterbungalows boven het turkooizen zeewater worden gemaakt op Bora Bora. Maar ook de eilanden er om heen beschikken over jaloersmakende, exclusieve resorts. De laguna van Bora Bora heeft er echter toe geleid dat dit eiland liefkozend ‘de parel van de pacific’ wordt genoemd. Een mooie aanvulling op uw Frans Polynesië vakantie is een boottocht naar de kleine motu-eilanden met diverse snorkelstops.

Accommodatie
InterContinental Tahiti
Voorbeeldreis
Ongerepte paradijsjes van Frans Polynesië
Nu vanaf € 5.525
Activiteit
De kleurrijke onderwaterwereld