Ontdek Fiji

Paradijselijk Fiji

Bula! Hartelijk welkom in Fiji. Dat zijn de eerste woorden die elke eilandgast te horen krijgt. Er zijn maar weinig bestemmingen waar de mensen zo vriendelijk en ontspannen zijn als hier. Wellicht heeft dit met het zachte klimaat en de aantrekkelijke omgeving te maken, waar ook u door betoverd zult worden.

Verspreid over een wateroppervlak van circa 230.000 vierkante kilometer liggen meer dan 330 eilanden en talloze riffen. De grootste eilanden, waaronder Viti Levu en Vanua Levu, zijn van vulkanische oorsprong. De kleine eilandjes zijn koraalriffen, ontstaan door versteende resten van schaaldieren die zich hebben gehecht aan de rand van ondergelopen vulkanen. Behalve hagelwitte stranden, wuivende palmbomen en kristalhelder water met kleurrijke tropische vissen heeft de natuur van de Fiji archipel meer te bieden. Grote bergen met inheemse bomen en een diverse vegetatie sieren het binnenland van bijna alle eilanden. Deze regenwouden reiken soms helemaal tot aan het strand, wat absoluut een prachtig gezicht is. De steile vulkaanwanden en uitgedoofde vulkaankraters lijken een verborgen paradijs. Hier vindt u talloze vogelsoorten die de wouden met hun gekwetter opfleuren.

Wilt u meer weten over een onvergetelijke, exclusieve Fiji vakantie? U bent van harte welkom op ons kantoor in ‘s-Hertogenbosch, maar onze specialisten bezoeken u net zo graag bij u thuis om uw reiswensen door te nemen.

Klik hier voor alle voorbeeldreizen naar Fiji!

populaire Fiji Reizen
  • Wereldcruise met Regent Seven Seas Cruises
    Nu vanaf € 69.475 p.p.
Op slechts een kwartier van de internationale luchthaven van Fiji, Nadi, aan de voet van de Nausori Highlands, maar ook vlak bij Saweni Beach, kunt u zich ontspannen in een van de zes villa's die verspreid liggen in een prachtige orchideeëntuin. De inrichting...
Activiteit
Tijdens een bezoek aan het binnenland kunt u nog kennismaken met de authentieke cultuur van Fiji. Met een gids verkent u lokale dorpjes en spreekt u met de bewoners.

Fiji vakantie op maat

Fiji vakantie

Nergens ter wereld komt het eilandhoppen zo tot zijn recht als in de Pacific, waar droomeilanden echt blijken te bestaan. Tijdens een Fiji vakantie kunt u de mooiste en meest rustige eilandparadijsjes met een watertaxi of klein vliegtuigje bezoeken. Als aanvulling op een verblijf in een afgelegen eilandresort weten kleinschalige, intieme cruiseschepen plekjes te bereiken die voor de meesten verborgen blijven. Op verschillende locaties in de Stille Oceaan zijn bijzondere accommodaties te vinden, met bungalows voorzien van alle comfort en luxe. Ze zijn gelegen aan de mooiste koraalriffen in de wereld. Rondom het vaste land van Vanua Levu op Fiji ligt een schitterend koraalrif, beschermd door een uitnodigende lagune. Snorkelen is hier fantastisch! Daarnaast kunt u tijdens een Fiji vakantie ook verblijven in een bur, een bungalow opgetrokken in traditionele stijl.

Reistips Fiji

Tijdens een Fiji vakantie mag de schitterende onderwaterwereld niet onopgemerkt blijven. Snorkelen en duiken zijn dé manieren om de koraalriffen met al hun inwoners te aanschouwen. Wie zich onder water waagt, ontdekt een wereld op zich. Daarnaast is het tijdens uw Fiji vakantie de moeite waard om de authentieke cultuur van de archipel te ervaren, zowel in het binnenland van het hoofdeiland Viti Levu, als op de meer afgelegen eilanden van de archipel. Maak kennis met het dorpshoofd, drink ‘kava’ met de oudsten en geniet van een ‘meke’ dansvoorstelling. U wandelt langs de huizen en ziet het dagelijks leven in dit fascinerende eilandenrijk. Andere activiteiten die u tijdens uw Fiji vakantie kunt ondernemen zijn wandelen door het regenwoud, dorpjes en watervallen bezoeken of met een bamboevlot over de rivier varen. Uiteraard is het ook de bestemming bij uitstek om te luieren op het strand.

Accommodatie
Likuliku Lagoon Resort
Activiteit
Cruise door de Pacific
Activiteit
Het authentieke Fiji