Ontdek de Cook eilanden

De ongerepte Cook Eilanden

Schitterende witte zandstranden‚ prachtige lagunes met helderblauw water en een tropisch begroeid binnenland: de Cook Eilanden is de tropische strandbestemming bij uitstek.

De Cook Eilanden bestaat uit een groep van 15 eilanden, ligt ten westen van Frans-Polynesië en staat bekend als kleiner‚ authentieker en minder toeristisch dan zijn grote buur. Slechts drie van de 15 eilanden zijn bewoond‚ dus u geniet hier van alle rust‚ ruimte en privacy. De mooiste en meest bezochte eilanden zijn Rarotonga en Aitutaki. Terwijl u aan de kust geniet van de stranden en de prachtige Grote Oceaan‚ leent het binnenland zich prima om te verkennen. Daar bevinden zich namelijk beboste berggebieden met rivieren. De Polynesische inheemse bewoners van de Cook Eilanden staan bekend om hun vriendelijkheid. Zij uiten hun sterke verbintenis met cultuur en tradities door middel van uitbundige muziek‚ zang en dans. Tijdens een verblijf op één of meerdere van de archipel staan palmenstranden en een heerlijk warm klimaat centraal. Kortom‚ een verblijf op de Cook Eilanden staat gelijk aan puur genieten.

Wilt u meer weten over een onvergetelijke, exclusieve Cook Eilanden vakantie? U bent van harte welkom op ons kantoor in ‘s-Hertogenbosch, maar onze specialisten bezoeken u net zo graag bij u thuis om uw reiswensen door te nemen.

Klik hier voor alle voorbeeldreizen naar de Cook Eilanden!

populaire Cook Eilanden Reizen
Te Vakaroa is een accommodatie in Balinese stijl op het tropische eiland Rarotonga. Het verblijf bestaat uit een aantal villa’s, gelegen aan het witte strand van de oogverblindend mooie Muri Lagoon. Er zijn villa’s met een of twee slaapkamers, voorzien...
Activiteit
Laat u door een local leiden door het magnifieke landschap en hoor de verhalen uit de lange geschiedenis van de eilandbewoners, tijdens een fietstocht over de Ancient Coral Road in Rarotonga.

Cook Eilanden vakantie op maat

Cook Eilanden vakantie

Een Cook Eilanden vakantie is een droom voor velen. De ongerepte natuur in combinatie met het warme klimaat en de witte zandstranden maken de Cookeilanden tot een paradijselijk oord. Op deze prachtige eilanden vindt u luxe accommodaties waar het uitstekend vertoeven is. U kunt verblijven in resorts die van alle gemakken voorzien zijn of ontspan tijdens een idyllisch verblijf in een luxe privévilla. Het behoort hier allemaal tot de mogelijkheden. Geniet vanuit uw onderkomen van de bijzonder spectaculaire zonsondergangen die u tijdens een Cook Eilanden vakantie kunt aanschouwen. Wanneer u gaat eilandhoppen langs de verschillende Cook Eilanden, dan wordt uw Cook Eilanden vakantie nog spectaculairder. Bezoek daarbij ook het authentieke vogeleiland Atiu. Dit eiland wordt omringd door kliffen van fossiele koralen, ontstegen uit de oceaan en vol met opmerkelijke druipsteengrotten. Reizen naar de Cook Eilanden zijn altijd onvergetelijk.

Reistips Cook Eilanden

Tijdens een Cook Eilanden vakantie kunt u naast ontspannen op de velen mooie stranden nog andere dingen ondernemen. Op het hoofdeiland Rarotonga kunt u een fascinerende natuurwandeling door het binnenland van het eiland maken. De uitbundige plantengroei, dichte regenwouden en steile rotswanden vormen prachtige plaatjes. Daarnaast kunt u in Avarua, de hoofdplaats van Rarotonga heerlijk struinen over de kleurrijke markt en kennismaken met de bevolking. In de maanden juli t/m september heeft u hier de kans walvissen te spotten. Wanneer u een Cook Eilanden vakantie plant moet u ook zeker het eiland Aitutaki overwegen om te bezoeken. Dit eiland bezit alles wat u zich voorstelt bij de term ‘Bountyeiland’, behalve de grote aantallen toeristen. Hier kunt u nog in alle rust ontspannen in een hangmat tussen twee palmbomen aan het strand, met uitzicht op de ondergaande zon, zonder dat uw beeld wordt verstoord.

Accommodatie
Nautilus Resort (Rarotonga)
Voorbeeldreis
Ontdek de eilanden van de Maori's
Nu vanaf € 2.845
Activiteit
De verhalen van de locals