Regio’s in Colombia

Iedere bestemming is uniek. Dat geldt ook voor de regio’s binnen de bestemming. Wij lichten graag een paar regio’s voor u uit. Zo kunt u zich laten inspireren en ontdekken welke plekken aansluiten bij uw reiswensen.
  • Ontdek musea en kunst in Bogotá, verwen uw smaakpapillen met de beste koffie ter wereld in de Coffee Triangle en struin door de mooie straatjes van het unieke koloniale Villa de Leyva.
  • Alleen al het zuiden van Colombia laat zien hoe gevarieerd het land is. Geniet van het bijzondere landschap en heldere sterrenhemels in de Tatacoa woestijn, bekijk de mysterieuze beelden van San Agustín en breng een bezoek aan de mooie koloniale stad San Agustín.
  • Paradijselijk en kleurrijk lijken het noorden van Colombia het best te omschrijven. Ontdek de gekleurde 16e- en 17e-eeuwse façades in de koloniale stad Cartagena en geniet van groene jungle, witte stranden en uitzicht op met sneeuw bedekte bergpieken in de Sierra Nevada en Tayrona National Nature Park.
  • Prachtige duiklocaties, zacht wit zand, een heerlijk briesje en de zorgeloze glimlach van de bewoners maken de eilanden in de Caribische Zee een waar paradijs. Als u niet al overtuigd was van de aantrekkelijkheid van Colombia, dan zult u dat nu zijn.
  • Medellín wordt ‘de stad van de eeuwige lente’ genoemd, maar het staat natuurlijk vooral bekend om drugsbaas Pablo Escobar, die de hoofdrol speelde in het schimmige verleden van de stad. Het is verrassend om te zien hoeveel Medellín is veranderd!