Ontdek Colombia

Magisch Colombia

Laat u leiden door nieuwsgierigheid en ontdek een land waar alle kleuren van Latijns-Amerika samenkomen. Daarachter schuilt een mysterieuze, maar onweerstaanbaar betoverende persoonlijkheid.

Door naar Colombia te reizen kunt u de Amazone, de Andes en de Carribean in één reis combineren. Ontdek kunst en koloniale architectuur in Bogotá. Dompel uw voeten in de Caribische Zee terwijl u een dromerige blik over uw schouder werpt op de eeuwige sneeuw van het Sierra Nevada gebergte. Ervaar geuren en smaken in de Coffee Triangle. Ontdek sporen van oude beschavingen in de jungle. Flaneer over de boulevard van de mooie havenstad Cartagena of tel de zeven kleuren van de zee rond het eiland Providencia. In Colombia gaat er een bijzonder veelzijdige wereld voor u open.

Wilt u meer weten over onvergetelijke, exclusieve Colombia reizen op maat? U bent van harte welkom op ons kantoor in ‘s-Hertogenbosch, maar onze specialisten bezoeken u net zo graag bij u thuis om uw reiswensen door te nemen.

Klik hier voor alle voorbeeldreizen naar Colombia! 

populaire Colombia Reizen
Finca La Jorará EcoHotel ligt op ongeveer 35 minuten van het Tayrona National Park. U verblijft hier middenin de jungle tussen de Caribische kust en het Sierra Nevada de Santa Marta gebergte. Het is een ideale locatie voor families en voor reizigers die...
Activiteit
Breng een bezoek aan een échte Colombiaanse koffieplantage en leer alles over Colombiaanse koffie.
  • onze specialisten
    Corine den Hartog, Latijns-Amerika, Canada en Amerika specialist. U bereikt Corine op nr. 073 - 548 20 60.
    Corine den Hartog
    Expertise: Guatemala, Belize, Argentinië, Bolivia, Brazilië, Chili, Colombia, Ecuador, Galápagoseilanden, Nicaragua, Peru, Madagascar, Lapland, Canada & de Verenigde Staten.

Colombia reizen op maat

Colombia reizen

Colombia is een nog vrij onontdekte bestemming en dat maakt naar Colombia reizen des te verrassender. Het land heeft van alles te bieden: paradijselijke eilandjes in de Caribische Zee (Providencia bijvoorbeeld), jungle, bergen – tot met sneeuw bedekte pieken aan toe –, de Tatacoa woestijn, waar behalve het landschap ook de heldere sterrenhemel indruk maakt… Ook bevinden zich tussen de groene heuvels koffieplantages; in Colombia drinkt u misschien wel de lekkerste koffie ter wereld. Net als in andere landen in Latijns-Amerika komt men tijdens Colombia reizen sporen van oude beschavingen tegen die ooit het land bevolkten. In San Agustín Archeological Park bijvoorbeeld, staan beelden die het enige overblijfsel van een (onbekende) indianenstam vormen. Onze reisadviseurs stellen u graag bijzondere plekken voor om tijdens Colombia reizen te bezoeken. 

Reistips Colombia 

Naast de prachtige, veelzijdige natuur is er iets anders dat bij Colombia reizen niet kan ontbreken: een bezoek aan sfeervolle koloniale plaatsen zoals Cartagena en Villa de Leyva. Vooral in dit laatste dorp lijkt u zich te bevinden in een verhaal uit de tijd van de Spanjaarden. Maar het is zeker niet de enige plek waar het verleden opdoemt; ook de moderne hoofdstad Bogotá ken een koloniaal centrum. Onze reisspecialisten stellen unieke Colombia reizen op maat samen, waarbij u, als u geïnteresseerd bent in de cultuurhistorie, deze mooie plaatsen kunt bezoeken. Medellín wordt tijdens veel Colombia reizen bezocht om een heel andere geschiedenis: die van drugsbaas Pablo Escobar. U kunt een stadstour maken die langs enkele beruchte plekken leidt. Vandaag de dag is ‘de stad van de eeuwige lente’ een van de meest innovatieve metropolen in de wereld.

Accommodatie
Hacienda Bambusa
Voorbeeldreis
Authentiek Colombia
Nu vanaf € 4.495
Activiteit
Caño Cristales - 3 dagen / 2 nachten