Voorbeeldreizen China

Geen reiziger is hetzelfde en dus zijn ook geen twee reizen hetzelfde bij ExperienceTravel. Wij stellen graag een unieke reis speciaal voor u op maat samen. Ter inspiratie bieden we u een aantal voorbeeldreizen. Deze zijn geheel naar uw wensen aan te passen.
 • In 2019 kunt u deel uitmaken van een select gezelschap van ondernemers die deels gezamenlijk China gaan verkennen. Gedurende dit 8-daagse programma gaat u onder begeleiding van Dhr. Paul van Hek, oprichter en senior partner RedFoxBlue, kennis maken met zakelijk China.
  Nu vanaf € 4.995 p.p.
 • Grillige bergpieken, oogverblindend heldere bergmeren en kolkende rivieren; qua natuur heeft deze 15-daagse reis veel te bieden. Maar ook de geschiedenis en cultuur komen tot leven en dat alles natuurlijk geheel in luxe en stijl. Het zal u aan niets ontbreken tijdens deze reis!
  Nu vanaf € 5.775 p.p.
 • Voor de actieve reizigers onder ons een unieke reiservaring; per trein van Chengdu naar Lhasa over 's werelds hoogste spoorlijn met indrukwekkende uitzichten op de bergen. In Pokhara heeft u een vijfdaagse trekking inclusief Poon Hill.
  Nu vanaf € 6.245 p.p.
 • Hoewel China misschien niet de eerste bestemming is waaraan u denkt om met uw kinderen te bezoeken, biedt dit land verrassende mogelijkheden. Vlieger op de Chinese Muur, zie de panda's van Chengdu en fiets tussen de schilderachtige rijstterrassen van Yangshuo.
  Nu vanaf € 6.325 p.p.
 • Ontdek China op een manier zoals nog maar weinigen China zagen. Tijdens deze 21-daagse reis gaat u onder meer naar het nog relatief onbekende stadje Pingyao en zullen de uitzichten in het met steile pieken, kliffen en rotsen bezaaide Zhangjiajie National Park u versteld doen staan.
  Nu vanaf € 7.895 p.p.
 • China is een eeuwenoud keizerrijk waarvan alle aspecten fascineren. Tijdens deze luxe 23-daagse reis leert u de Aziatische reus kennen. U ontdekt de keizerstad Beijing, dwaalt door het verleden in Lijiang en waant uzelf in een mysterieus schilderij in de prachtige natuurrijke omgeving van Yangshuo. U overnacht in bijzondere luxe en zeer comfortabele accommodaties.
  Nu vanaf € 8.295 p.p.
 • Met deze cruise van Regent Seven Seas Cruises komt u langs de meest paradijselijke plekjes in Australië & Zuidoost Azië. Stap op de Seven Seas Navigator in Sydney, die u eerst langs de kust van Australië brengt. Vervolgens ontdekt u de meest paradijselijke eilanden van Indonesië en de Filipijnen, voordat de cruise eindigt in Hong Kong.
  Nu vanaf € 19.395 p.p.
 • onze specialisten
  Barbara Roeters, Azië, Caribbean & Spitsbergen specialist. U bereikt Barbara op nr. 073 - 548 20 60.
  Barbara Roeters
  Expertise: Tibet, China, Japan, Thailand, Laos, Vietnam, Cambodja, Myanmar, Nepal, Bhutan, India, Sri Lanka, Indonesië, Maleisië, Dubai, Cuba, Caribbean en Spitsbergen