Over Chili

Wat is de beste tijd om naar Chili te reizen? Hoe lang is het vliegen? Kan ik in Chili met kinderen reizen? Wij geven u graag antwoord op enkele praktische vragen.

Chili kent grote hoogteverschillen‚ waardoor er binnen het land aanzienlijke klimaatverschillen optreden. Wanneer u door het land reist‚ dan moet uw lichaam zich aanpassen. In de berggebieden koelt het 's nachts behoorlijk af. In andere gebieden is het 's nachts en overdag warm. U doet er bovendien verstandig aan voldoende te drinken. Het kan regenen op momenten dat niemand het verwacht. De beste reisperiode voor het zuiden van Chili is van oktober tot maart. Andere delen van het land zijn het hele jaar door goed te bezoeken.

Praktische informatie

Met een rechtstreekse vlucht vliegt u in ongeveer 15 uur naar Santiago de Chile, de hoofdstad van Chili. Met kinderen naar Chili reizen is zeker mogelijk. Chili is een erg divers land, waar ook kinderen zich niet zullen vervelen. Beleef samen met hen de spectaculaire landschappen, unieke dierenwereld en boeiende cultuur.

Regio’s en gebieden
De Atacama woestijn is afgelegen en kan spookachtig voorkomen‚ maar is ook ontzettend mooi. Van zonsopgang tot zonsondergang veranderen de zanderige oppervlakten in alle tinten oranje. Dit vormt een waar kleurenspektakel.
 • onze specialisten
  Corine den Hartog, Latijns-Amerika, Canada en Amerika specialist. U bereikt Corine op nr. 073 - 548 20 60.
  Corine den Hartog
  Expertise: Guatemala, Belize, Argentinië, Bolivia, Brazilië, Chili, Colombia, Ecuador, Galápagoseilanden, Nicaragua, Peru, Madagascar, Lapland, Canada & de Verenigde Staten.
 • onze specialisten
  Sabrina Iriks, Latijns-Amerika en Poolgebieden specialist. U bereikt Sabrina op nr. 073 - 548 20 60.
  Sabrina Iriks
  Expertise: Argentinië, Brazilië, Chili, Costa Rica, Cuba, Bolivia, Peru, Ecuador & Galápagos, Mexico, Groenland, Spitsbergen, Antarctica & sub-antarctische gebieden & luxe cruises.