Regio’s in Canada

Iedere bestemming is uniek. Dat geldt ook voor de regio’s binnen de bestemming. Wij lichten graag een paar regio’s voor u uit. Zo kunt u zich laten inspireren en ontdekken welke plekken aansluiten bij uw reiswensen.
  • Maak kennis met de veelzijdige en indrukwekkende natuur van Atlantisch Canada. De eindeloze kustlijnen, ruige landtongen‚ rotsachtige toppen‚ dichte bossen, elegante dorpjes en vriendelijke bevolking maakt dit tot een van de mooiste gebieden van Canada.
  • Oost-Canada wordt gekenmerkt door de mooie steden Ontario en Quebec. Maar ook de ruige natuur is een reden voor velen om het oosten van het land te bezoeken. Het meest populaire natuurwonder van het land zijn de indrukwekkende Niagara-watervallen, die bij een bezoek aan Canada niet vergeten mogen worden.
  • In het zuidwesten van Canada bieden de provincies British Columbia en Alberta een prachtige diversiteit aan hoogtepunten en activiteiten. Zo bevinden zich hier enkele van de grootste wateren om walvissen te spotten en staat het bekend als één van de meest ongerepte wildernisregio's. De Rocky Mountains vormen een letterlijk en figuurlijk hoogtepunt in deze uitgestrekte provincies.
  • De noordelijke provincies Yukon en Northwest Territories vormen een land dat tot de verbeelding van elke reiziger spreekt. Hier kunt u de avonturier in uzelf naar boven halen of u overleveren aan de natuur onder leiding van een gids.