Canada

Natuurwonder Canada

In Canada mag men het woord ‘natuur’ gerust met een hoofdletter schrijven. Gletsjers liggen in de zon te glinsteren, bossen en meren bedekken in onophoudelijke patronen het aardoppervlak en aan de kusten wisselen fjorden en verlaten stranden elkaar af.

De natuurparken van Canada overweldigen iedere bezoeker op unieke wijze. Het legendarische Banff en Jasper, Wells Gray en Waterton Lakes in het westen imponeren met schitterende meren, watervallen, bossen en bergpieken. In het oosten gooien de Niagara Falls en parken als Algonquin hoge ogen. U kunt grizzly's en elanden tegen het lijf lopen‚ wandelingen maken zonder een mens tegen te komen‚ kanoën over verlaten rivieren of gewoon heerlijk genieten in een luxueuze lodge op een afgelegen locatie. Ook de Canadese steden als Calgary‚ Edmonton, Montréal‚ Québec‚ Vancouver en Victoria zijn vanwege hun historie‚ sfeer‚ wining & dining en winkelmogelijkheden zeer zeker een bezoek waard. Zowel in de zomer als in de winter biedt Canada volop mogelijkheden voor de natuurzoeker‚ avonturier en reiziger die in stijl wil reizen en genieten van al het moois.

Wilt u meer weten over een onvergetelijke, exclusieve rondreis door Canada op maat? U bent van harte welkom op ons kantoor in ‘s-Hertogenbosch, maar onze specialisten bezoeken u net zo graag bij u thuis om uw reiswensen door te nemen.

populaire Canada Reizen
Het elegante Moose Hotel & Suites ligt in Banff, op loopafstand van het centrum. Het hotel heeft een warme en sfeervolle uitstraling door het gebruik van natuurlijke materialen. Voor de openhaard in uw one-bedroom suite kunt u heerlijk ontspannen,...
Activiteit
Stijg tot grote hoogte tijdens deze heli ski excursie. Een avontuurlijke en bijzondere belevenis.
 • onze specialisten
  Kitty Nieuwenhuijsen, Afrika en Canada specialist. U bereikt Kitty op nr. 073 - 548 20 60 .
  Kitty Nieuwenhuijsen
  Expertise: Zuid-Afrika, Namibië, Botswana, Zimbabwe, Zambia, Malawi, Tanzania, Kenia en Canada
 • onze specialisten
  Corine den Hartog, Latijns-Amerika, Canada en Amerika specialist. U bereikt Corine op nr. 073 - 548 20 60.
  Corine den Hartog
  Expertise: Guatemala, Belize, Argentinië, Bolivia, Brazilië, Chili, Colombia, Ecuador, Galápagoseilanden, Nicaragua, Peru, Madagascar, Canada & de Verenigde Staten.
 • onze specialisten
  Mandy Donselaar, Afrika, Canada & Alaska specialist. U bereikt Mandy op nr. 073 - 548 20 60.
  Mandy Donselaar
  Expertise: Zuid-Afrika, Namibë, Botswana, Tanzania, Canada, Alaska.
 • onze specialisten
  Desiré Schapers, Noord-Amerika en Caraïben specialist. U bereikt Desiré op nr. 073 - 548 20 60.
  Desiré Schapers
  Expertise: Canada, USA, de Caraïben, Costa Rica, Thailand, Dubai, Maleisië en cruises.
 • onze specialisten
  Daniëlle Ligtenberg, Lapland, Oceanië en Azië specialist. U bereikt Daniëlle op nr. 073 - 548 20 60.
  Daniëlle Ligtenberg
  Expertise: Lapland, Australië, Nieuw-Zeeland, Singapore, Dubai en Canada.
 • onze specialisten
  Merel Marks, specialist in Noord-Amerika, Oceanië en Midden-Amerika. U bereikt Merel op nr. 073 - 548 20 60.
  Merel Marks
  Expertise: Australië, Nieuw-Zeeland, Canada, USA, Costa Rica, Thailand, Maleisië en Dubai.

Rondreis Canada op maat

Rondreis Canada

Het immense Canada beslaat maar liefst zes tijdzones. Er zijn dan ook ontelbare aantrekkelijke plekken en gebieden voor een rondreis door Canada. Québec verenigt bijvoorbeeld Franse historie en overweldigende natuur. Zo kunt u tijdens uw rondreis het charmante Montréal bezoeken en u vervolgens naar Mont Tremblant National Park begeven, een walhalla voor kanoërs. Als u tijdens een rondreis door Canada de onvolprezen wildernis van de Rocky Mountains wilt opzoeken, maak dan een unieke treinrit met de Rocky Mountaineer of rijdt een stukje over de Icefields Parkway. Deze verbindt Jasper en Banff en is door National Geographic uitgeroepen tot een van ’s werelds mooiste wegen. De Sunshine Coast is bezaaid met ruige landtongen‚ zandstranden en stille inhammen en nodigt uit tot het maken van wandelingen. Vancouver Island is de uitgelezen plek om beren en walvissen te spotten. Kortom, de mogelijkheden voor een rondreis door Canada zijn eindeloos.

Reistips Canada

Canada is een bestemming bij uitstek om wild te spotten. In de rivieren staan grizzlyberen klaar om zalm uit het water te vissen voor een vers ontbijt. In de oceanen en rivieren duiken walvissen, zeehonden en orka’s op en ook elanden, zwarte beren, dikhoornschapen en watervogels laten zich geregeld zien. Tijdens een rondreis door Canada zijn er tal van excursiemogelijkheden om de prachtige natuur te verkennen. Om op exclusieve wijze te genieten van de eersteklas wildernis van Canada kunt u overnachten in sublieme natuurlodges. Sommige liggen zo afgelegen dat ze uitsluitend per watervliegtuig bereikbaar zijn. Terwijl u er overdag op uit trekt in de natuur, kunt u ’s avonds genieten van exquisiete diners. Wilt u een ander bijzonder element aan uw rondreis toevoegen? Maak dan een treinrit door het adembenemende landschap met de Rocky Mountaineer. Uw rondreis door Canada zal gegarandeerd een onvergetelijke ervaring zijn.

Accommodatie
Quarterdeck Inn & Marina Resort
Voorbeeldreis
Rockies en beren
Nu vanaf € 6.545
Activiteit
Op zoek naar de grizzly