Ontdek Brazilië

Veelzijdig Brazilië

Eén van 's werelds meest fascinerende plaatsen, is Zuid-Amerika's reus, Brazilië. Een schitterend land met poederachtige witte zandstranden, ongerepte regenwouden en reusachtige metropolen vol gezelligheid. In Brazilië hoeft u zich geen moment te vervelen.

Brazilië beslaat met zijn 8‚5 miljoen vierkante kilometer bijna de helft van Zuid-Amerika en is hierdoor het vijfde grootste land ter wereld. Dit land heeft u dan ook bijzonder veel te bieden. Denk aan zonovergoten witte stranden‚ de samba‚ het kleurrijke Braziliaanse Carnaval‚ het majestueuze groene Amazonegebied‚ bruisend Rio de Janeiro‚ de machtige watervallen van Iguaçu‚ de historische stadjes met karakteristieken wijken en het wildlife van de Pantanal. De Braziliaanse bevolking staat bekend om zijn uitbundigheid, wat ook goed tot uiting komt tijdens het zomercarnaval. De hoofdstad van Brazilië, het mysterieuze Brasilia, is door de extreme moderniteit die hier tot uiting komt een unieke stad. Deze stad is dan ook het enige monument op de Werelderfgoedlijst van Unesco dat in zijn geheel na 1900 gebouwd is. Kortom, Brazilië is een wereld op zich en herbergt een enorme veelzijdigheid als vakantiebestemming.

Wilt u meer weten over een onvergetelijke, exclusieve rondreis Brazilië op maat? U bent van harte welkom op ons kantoor in ‘s-Hertogenbosch, maar onze specialisten bezoeken u net zo graag bij u thuis om uw reiswensen door te nemen.

Klik hier voor alle voorbeeldreizen naar Brazilië! 

populaire Brazilië Reizen
Het M/Y Tucano heeft comfortabele hutten met eigen badkamers en airconditioning en biedt plaats aan slechts 18 passagiers. Er zijn getrainde natuurgidsen aan boord en de reisroute brengt u naar de minder bezochte delen van de Amazone. De activiteiten...
Activiteit
In het oude centrum van Salvador de Bahia vindt u nog vele overblijfselen uit het koloniale verleden. Wij raden u aan om onder begeleiding van een gids een wandeling te maken door deze bijzondere wijk.
 • onze specialisten
  Sabrina Iriks, Latijns-Amerika en Poolgebieden specialist. U bereikt Sabrina op nr. 073 - 548 20 60.
  Sabrina Iriks
  Expertise: Argentinië, Brazilië, Chili, Costa Rica, Cuba, Bolivia, Peru, Ecuador & Galápagos, Mexico, Groenland, Spitsbergen, Antarctica & sub-antarctische gebieden & luxe cruises.
 • onze specialisten
  Dionne van Vugt, Caribbean, Azië, Afrika en Oceanië specialist. U bereikt Dionne op nr. 073 - 548 20 60 .
  Dionne van Vugt
  Expertise: Zuid-Afrika, Namibië, Ecuador, Brazilië, Sri Lanka, Indonesië, Thailand, Vietnam, Aruba, Bonaire, Curacao, Cuba

Rondreis Brazilië op maat

Rondreis Brazilië

Brazilië kent niet alleen een enorme veelzijdigheid in natuurlijke- en culturele aspecten, maar ook op het gebied van accommodaties heeft Brazilië ontzettend veel te bieden. Tijdens uw rondreis door Brazilië kunt u wegdromen in ultieme luxe. In de kosmopolitische steden van Brazilië vindt u exclusieve tophotels waar het goed toeven is. Aan de mooie stranden van Brazilië liggen schitterende accommodaties. De strandhotels zijn vaak gunstig gelegen om de beste snorkel- en duik locaties gemakkelijk te kunnen bezoeken. De ultieme natuurbeleving tijdens u rondreis door Brazilië beleeft u wanneer u in een ecolodge midden in de jungle overnacht. Tijdens uw verblijf in een van de ecolodges in Brazilië zal het u aan niets ontbreken. De accommodaties zijn kleinschalig opgezet met het idee om duurzaam met de omliggende jungle om te gaan. Afhankelijk van de ligging van de lodge kunnen er verschillende activiteiten worden georganiseerd. Denk aan tours waarbij u kennis kunt maken met de lokale gemeenschap of actieve mountainbike- en wandeltochten. Heerlijk wegdromen in fijne accommodaties is in Brazilië niet moeilijk.

Reistips Brazilië

Tijdens een rondreis door Brazilië hoeft u zich geen moment te vervelen want in dit reusachtige land valt heel wat te beleven. Misschien heeft u het geluk om tijdens het Braziliaanse Carnaval in Rio de Janeiro te zijn. Duizenden dansende, sierlijk uitgedoste mensen showen hun vitaliteit en energie op de opzwepende muziek van de samba die weerklinkt in heel de stad. Maar ook dankzij de adembenemende natuur zult u uw ogen uitkijken tijdens een rondreis door Brazilië. Ten zuiden van Rio vindt u de 'Green Coast', een spectaculaire kustlijn met heuvels overwoekerd door tropisch woud. In de verlaten baaien dobberen kleurrijke vissersbootjes en de witte stranden zijn oogverblindend mooi. Wanneer u aan paradijselijke eilanden denkt, denkt u misschien niet meteen aan Brazilië. Toch is de archipel Fernando de Noronha, op zo’n 350 kilometer van de Braziliaanse kust, een eilandbestemming die indruk op u zal maken. De stranden zijn hier prachtig en ook het zeewater nodigt uit voor een duik- en snorkelavontuur. Grote kans dat een zeeschildpad u even komt bekijken.

Accommodatie
Porto Preguiças Resort
Voorbeeldreis
Costa Verde en Iguaçu watervallen
Nu vanaf € 4.175
Activiteit
Wandelen door koloniaal Salvador