Regio’s in Botswana

Iedere bestemming is uniek. Dat geldt ook voor de regio’s binnen de bestemming. Wij lichten graag een paar regio’s voor u uit. Zo kunt u zich laten inspireren en ontdekken welke plekken aansluiten bij uw reiswensen.
  • De Kalahari bestaat uit een halfwoestijn die de grens overschrijdt naar Namibië en Zuid-Afrika. Wild spotten is hier niet de voornaamste reden, het uitgestrekte landschap spreekt des te meer tot de verbeelding.
  • Chobe National Park ligt in het noordoosten van Botswana en is‚ net als de andere safarigebieden in het land‚ niet omheind. Zo krijgt het wild de kans op natuurlijke wijze te migreren.
  • In de droge periode is het de stilte die overheerst in de Makgadikgadi zoutpannen. Maar als regen het gebied bereikt transformeert de streek tot een oase wat veel wild en vogels aantrekt.
  • Grote kans dat u al eens van de Okavango Delta heeft gehoord, zelfs als u nog niet eerder aan Botswana heeft gedacht als vakantieland. In dit natuurgebied van wereldfaam bent u verzekerd van een geslaagde safari.