Excursies en activiteiten in Bhutan

U beleeft een bestemming niet alleen door deze te zien, maar ervaart deze nog intenser door de omgeving te proeven, te ruiken, te voelen. Wij geven u graag voorbeelden van activiteiten die u kunt ondernemen. Zij maken uw reis nog completer.
  • Vanuit Paro leidt een verharde weg over de Cheli La Pass, u bevindt zich hier op zo’n 4000 meter hoogte. Bij helder weer kunt u hier een prachtige wandeling maken over smalle bergpaadjes, met spectaculair uitzicht.
  • Het beroemdste klooster van Bhutan, Tiger's Nest, is gebouwd op een klif van ruim 3.000 meter, 700 meter boven de Parovallei. De zware, maar spectaculaire wandeling brengt u naar deze mysterieuze plek.
  • Het hoogtepunt van het jaar voor iedere Bhutanees zijn de meerdaagse, religieuze Tsechu festivals, die verschillende keren per jaar in de belangrijkste dzongs van het land worden gehouden.
  • Vanuit Punakha kunt u een wandeling maken door rijstvelden en kleine dorpjes. Tijdens de wandeling komt u op plaatsen waar niet veel toeristen komen.