Ontdek Argentinië

Intens Argentinië

Bruisend‚ divers en overweldigend‚ Argentinië is latino in zijn hele wezen. Het land is verrassend kosmopolitisch en de veelzijdigheid van de Argentijnse natuur is sensationeel.

De Argentijnse landschappen lijken er in de eerste plaats te zijn om u als reiziger te imponeren. Van de ijzige vlaktes van Patagonië tot het natuurgeweld van de Iguazú Watervallen. Van de met sneeuw bedekte vulkanen tot de smaragdgroene wateren van het merendistrict. Ook de weelderige wijngaarden‚ woestijnachtige kloven en met pinguïns bevolkte stranden oefenen een grote aantrekkingskracht uit. Maar Argentinië biedt meer dan alleen natuurlijke schoonheid. De mensen geven het land een speciale kleur. Door Argentinië reizen brengt ontmoetingen met gauchos die het vee drijven op de uitgestrekte pampa's‚ met tangodansende stedelingen in Buenos Aires en met de Welshsprekende communes van Noord-Patagonië. Argentinië is niet alleen een land om te zien, maar ook om te voelen. Geniet van authentieke estancia’s, uitmuntende wijnen en laat u meevoeren door de verrassende dynamiek van dit immense land.

Wilt u meer weten over onvergetelijke, exclusieve Argentinië reizen op maat? U bent van harte welkom op ons kantoor in ‘s-Hertogenbosch, maar onze specialisten bezoeken u net zo graag bij u thuis om uw reiswensen door te nemen.

populaire Argentinië Reizen
Op een afgelegen berg, tussen het meer Nahuel Huapi en het Morenomeer, vindt u Llao Llao Resort & Spa. Dit luxe resort is gebouwd in harmonie met de omliggende natuur en u voelt de sfeer van Patagonië dan ook terug in de op-het-landschap-geïnspireerde...
Activiteit
Een van de beste manieren om het indrukwekkende landschap van Tierra del Fuego te verkennen is tijdens een avontuurlijke dagtocht, waarbij u het park al lopend en per kajak verkent.
 • onze specialisten
  Corine den Hartog, Latijns-Amerika, Canada en Amerika specialist. U bereikt Corine op nr. 073 - 548 20 60.
  Corine den Hartog
  Expertise: Guatemala, Belize, Argentinië, Bolivia, Brazilië, Chili, Colombia, Ecuador, Galápagoseilanden, Nicaragua, Peru, Madagascar, Canada & de Verenigde Staten.
 • onze specialisten
  Sabrina Iriks, Latijns-Amerika en Noordpoolgebied specialist. U bereikt Sabrina op nr. 073 - 548 20 60.
  Sabrina Iriks
  Expertise: Argentinië, Brazilië, Chili, Cuba, Bolivia, Peru, Ecuador & Galápagos, Mexico, Groenland, Spitsbergen, Antarctica & sub-antarctische gebieden & luxe cruises.

Argentinië reizen op maat

Argentinië reizen

Argentinië reizen hebben veel te bieden. Bij aankomst in de stad Buenos Aires maakt u direct kennis met de trotse, maar gastvrije bevolking, de tango en de culinaire geneugten van het land. Ook vindt u tijdens het reizen in Argentinië savannes, watervallen, traditionele indianenbevolking, koloniale dorpen, meren, wijngaarden, indrukwekkende bergpartijen, gletsjers en eilanden. Te veel om op te noemen! In alle hoeken van het land zijn prachtige accommodaties te vinden die iets extra’s toevoegen aan onze Argentinië reizen en aan de hoge verwachtingen van de reiziger voldoen. U kunt denken aan chique hotels met een koloniale sfeer, kleinschalige boetiekhotels, typisch Argentijnse wijnhuizen, estancia’s van verschillende comfortniveaus en natuurlodges met eersterangs zicht op het magnifieke landschap. In Argentinië vindt u alle ingrediënten voor een allesomvattende reis.

Reistips Argentinië

U kunt het reizen door Argentinië nog intenser beleven door diverse excursies en activiteiten te ondernemen. Stap bijvoorbeeld op de fiets om de barrios (stadswijken) in Buenos Aires te verkennen of neem een tangoles. Op de grote landerijen van de gauchos kunt u schitterende paardrijritten maken en de dag afsluiten met een echte Argentijnse barbecue, ofwel ‘asado’. Wandelen, raften, een ijstrekking, een (mini)cruise, een boottocht over de meren zijn enkele voorbeelden. Andere interessante invullingen van Argentinië reizen zijn een bezoek aan de Iberá Wetlands, een uitgestrekt moerasgebied, of een autotocht door het noordwesten. in het desolate, mysterieuze landschappen met cactussen en rotsformaties leert u meer over de plaatselijke mythes en folklore van de traditionele indianenbevolking. Argentinië reizen zijn een overweldigende ervaring.

Accommodatie
Estancia Rincon Chico
Voorbeeldreis
Argentinië & Chili Highlights
Nu vanaf € 9.595
Activiteit
Avontuurlijk Vuurland