Ontdek Amerika

Eindeloos Amerika

Wie wil er niet even deel uitmaken van het enerverende, kosmopolitische New York of ontspannen in San Francisco? Uitkijken over de intens rode gloed van uitgestrekt en tegelijkertijd aantrekkelijke landschappen? America is calling.

Of u nu een rondreis door het oosten, westen, zuiden of noorden van Amerika maakt, u merkt al snel dat dit nog steeds het land is van de onbegrensde mogelijkheden. Levendige steden als New York, Portland en San Francisco liggen klaar om ontdekt te worden. In het westen van Amerika kunt u de glitter en glamour van LA en Las Vegas combineren met de dramatische landschappen van de Grand Canyon of Monument Valley. In het oosten van Amerika vindt u de staat New England. Met name in de herfst, wanneer de bomen met hun verkleurde bladeren pronken, is dit een adembenemende regio. Het noordwesten is de ultieme bestemming voor natuurliefhebbers. Hier centreren uiteenlopende natuurgebieden, wijnlanden, woestijnen, vulkanen en een ruige kustlijn zich. Tot slot hebben de klanken van het aangrijpende verleden en de vele muzikale invloeden in ‘The Deep South’ zich ontwikkeld tot een unieke sfeer en cultuur. Amerika is ook uitermate geschikt voor exclusieve wintersportreizen, bekijk hier alle wintersportreizen naar Amerika. 

Wilt u meer weten over een onvergetelijke, exclusieve rondreis door Amerika op maat? U bent van harte welkom op ons kantoor in ‘s-Hertogenbosch, maar onze specialisten bezoeken u net zo graag bij u thuis om uw reiswensen door te nemen.

Klik hier voor alle voorbeeldreizen naar Amerika! 

populaire Amerika Reizen
Met een verblijf bij Sorrel River Ranch ervaart u de Amerikaanse western wildernis. De ranch is gelegen aan de Colorado River en omgeven door ruige, roodkleurige rotspartijen. U verblijft in een kamer, suite of houten cabin met een rustiek interieur....
Activiteit
Ga op zoek naar walvissen in de een van de beste locaties ter wereld: de baai van Monterey. Dankzij het voedselrijke water en een diepe onderwatercanyon is dit dé plek om naast de walvis andere zeezoogdieren te spotten zoals de orka en blauwe vinvis.
 • onze specialisten
  Kirsten Vluggen, Azië en Amerika specialist. U bereikt Kirsten op nr. 073 - 548 20 60.
  Kirsten Vluggen
  Expertise: Amerika, Thailand, Indonesië, Maleisië, Laos, Cambodja, Vietnam, Myanmar, Dubai en Nepal.
 • onze specialisten
  Corine den Hartog, Latijns-Amerika, Canada en Amerika specialist. U bereikt Corine op nr. 073 - 548 20 60.
  Corine den Hartog
  Expertise: Guatemala, Belize, Argentinië, Bolivia, Brazilië, Chili, Colombia, Ecuador, Galápagoseilanden, Nicaragua, Peru, Madagascar, Lapland, Canada & de Verenigde Staten.
 • onze specialisten
  Desiré Schapers, Noord-Amerika en Caraïben specialist. U bereikt Desiré op nr. 073 - 548 20 60.
  Desiré Schapers
  Expertise: Canada, USA, de Caraïben, Costa Rica, Thailand, Dubai, Maleisië en cruises.

Rondreis Amerika op maat

Rondreis Amerika

Noord-Amerika telt maar liefst vijftig staten. In een rondreis is het dan ook onmogelijk om alles te zien. Vraag niet te veel van uzelf tijdens uw eerste rondreis naar het land waar alles kan; wanneer u de tijd neemt, leert u Amerika pas echt kennen. De natuurlijke schoonheid van het land springt vrijwel meteen in het oog. Amerika is rijk uitgerust met nationale parken. In de staten Utah en Arizona vindt u de beroemde, fascinerende rode rotslandschappen van o.a. de Grand Canyon en bij een meer noordelijke rondreis door Amerika zijn Crater Lake National Park en Olympic National Park imposante groene tegenhangers. Watervallen en immense sequoiabomen vormen de grote aantrekkingskracht van Yosemite National Park. Dit park is tijdens een rondreis door Amerika perfect te combineren met de wijnlanden van Napa Valley en een rit langs de kust over de fameuze Highway 1, tussen San Francisco en Los Angeles.

Reistips Amerika

De staten Washington en Oregon worden niet zo vaak bezocht tijdens een rondreis door Amerika. Onterecht, want de natuur is er prachtig. U kunt zich er naar hartenlust uitleven met outdooractiviteiten als wandelen, kanoën en mountainbiken en de steden Portland en Seattle zijn beslist een verblijf van enkele dagen waard. Breng tijdens uw rondreis door Amerika ook eens een bezoek aan de kunstgalerieën die u onderweg tegenkomt. De vermaarde kunstmusea in de grote steden zullen ongetwijfeld indruk maken. Hoewel Amerika niet bekend staat als culinaire bestemming pur sang, kan het u op gastronomisch gebied best verrassen. Er worden uitstekende wijnen geproduceerd en steden als New York staan garant voor een culinaire ontdekkingstocht. Wel is het in de meest gerenommeerde restaurants zaak om tijdig te reserveren. Kortom, uw rondreis door Amerika laat zich vullen met een breed scala aan verrassende en bijzondere ingrediënten.

Accommodatie
Renaissance Nashville Hotel
Voorbeeldreis
Het Noordwesten van Amerika
Nu vanaf € 4.045
Activiteit
One World Observatiedek