Wij helpen u graag op weg! Bel 073 - 548 20 60
…

Ongerepte Woestijn & Strand

Hoogtepunten van deze reis

  • Luxe vervoer per klein vliegtuig
  • Ontdek zinderend Dubai
  • Rondvlucht over de stad
  • Relaxen aan het strand
  • Stilte van de woestijn
  • Verblijf in luxe resorts

Combineer uitersten in het Midden Oosten; magisch Dubai, een parelwit zandstrand in Oman en tenslotte een afgelegen oasis middenin de woestijn. U stapt in de onaangetaste natuur van het Midden Oosten en zult het ook vanuit de lucht ervaren door middel van 2 unieke vluchten.


Bewaar in moodboard

Dag 1: Amsterdam – Dubai

U vliegt vandaag rechtstreeks met de luchtvaartmaatschappij Emirates naar Dubai. Op de luchthaven van Dubai wordt u opgewacht en ontvangt u een luxe transfer naar uw hotel. Uw hotel is gelegen aan de Dubai Creek, vanwaar u een fantastisch uitzicht heeft over de rivier en stad.

Dag 2: Dubai – Zighy Bay (Oman)

U begint de dag goed met een spectaculaire rondvlucht over de stad Dubai, welke 40 minuten zal duren. Het uitzicht over de stad is overweldigend; het helderblauwe water gecombineerd met de bijzondere architectuur die de stad rijk is, zal u lang bijblijven. Na deze geweldige ervaring zult u met een klein vliegtuig doorreizen naar Oman. Uw eindbestemming is Zighy Bay, een exclusief zandstrand in het noordelijkste stukje van Oman.

Dag 3: Zighy Bay (Oman)

Vandaag kunt u naar uw eigen besteding invullen. U verblijft in het luxe resort Six Senses Zighy Bay, waar u van het prachtige privéstrand kunt genieten. Kom tot ultieme ontspanning in de spa of vul uw dag met een van de vele activiteiten. Zo is het mogelijk om te paragliden, snorkelen of te genieten van een onvergetelijke Sunset cruise.

Dag 4: Zighy Bay (Oman) – Dubai woestijn

Vandaag vertrekt u weer uit Oman om terug te keren naar de Verenigde Arabische Emiraten. U zult reizen naar een bijzondere plek in de woestijn, namelijk de oasis van Al Maha Desert Resort & Spa. Dit resort ligt in een beschermd gebied, het Dubai Desert Conservation Reserve. Wanneer u op deze plaats verblijft zult u zich verbazen over de rust die u vindt in de woestijn. Geniet van de eindeloze vlaktes die zich om u heen bevinden.

Dag 5 - 6: Dubai woestijn

Totaal zult u 2 dagen op het Al Maha Desert Resort & Spa doorbrengen, die u naar eigen wens mag indelen. Neem een duik in het zwembad met in de achtergrond de schilderachtige zandvlaktes. Ga mee op een van de tochten in de woestijn in een 4x4 jeep of zelfs te voet. Ook kunt u kiezen voor een authentieke tocht per kameel of te paard. Leer meer over de flora en fauna in dit gebied, zoals de valkerij.

Dag 7: Dubai woestijn – Dubai stad

U verlaat de woestijn en wordt naar uw hotel in Dubai gebracht. Geniet van uw laatste avond in deze bijzondere stad.

Dag 8: Dubai – Amsterdam

U wordt naar de luchthaven van Dubai gebracht voor de terugvlucht naar huis, waar u kunt terugkijken op een onvergetelijke reis!


Six Senses Zighy Bay

Six Senses Zighy Bay op het noordelijke Musandam ligt zo'n 120 kilometer van Dubai vandaan. Het resort heeft een prachtige ligging tussen de ruige bergen en aan het een heerlijk wit zandstrand. De sfeer en service zijn onovertroffen. De luxe villa's zijn met smaak en oog voor luxueus comfort ingericht. Elke villa heeft zijn eigen zwembad. Ook het culinaire niveau van het resort...


Al Maha Desert Resort & Spa

Al Maha Desert Resort & Spa is een exclusief resort dat geïnspireerd is op een bedoeïenenkamp en ligt in een oase tussen de indrukwekkende zandduinen van de woestijn. Een verblijf maakt uw vakantie tot een ware beleving. De suites zijn modern en sfeervol ingericht en beschikken over een privézwembad. In de spa geniet u van heerlijke behandelingen terwijl u omgeven wordt doo...


De hoogtepunten van Dubai

Geniet van een stadstour door het indrukwekkende Dubai. U begint de tour met een tocht langs de Jumeirah kustlijn waar u een korte fotostop maakt. U kunt hier foto's maken van het icoon van Dubai, het beroemde zevensterrenhotel Burj al Arab en de prachtige Jumeirah Moskee...


Cruise langs de skyline van Dubai

Geniet aan boord van een traditionele dhow van een onvergetelijke avond. U vaart over de Dubai Creek en krijgt een overheerlijke maaltijd geserveerd met oriëntaalse en traditionele gerechten...


Dhow cruise

Een dhow is een traditionele Arabische zeilboot, waar u een hele of een halve dag mee kunt gaan varen vanuit Musandam...


Data & prijzen

Deze reis is geheel op maat aan te passen. Wij helpen u graag met het samenstellen van uw reis op de door u gewenste vertrekdatum.

Opties & inbegrepen

Bij deze reis zijn de retourvlucht Dubai, 40-minuten rondvlucht over Dubai, de vlucht naar Zighy Bay (Oman), overnachtingen met ontbijt (in het Al Maha Desert Resort & Spa blijft u op basis van volpension) en transfer bij aankomst inbegrepen. Aanvullingen zijn altijd mogelijk. We adviseren u graag hierover.

Wist u dat

Nergens anders in de wereld dan in Dubai zich een 7* hotel bevindt? Dit is het bekende Burj al Arab hotel.

ONZE SPECIALISTEN

Dionne van Vugt

Caribbean, Azië, Afrika, Australië, Nieuw-Zeeland en Pacific specialist.

U bereikt Dionne van Vugt op nr. 073 - 548 20 60 of via d.vanvugt@experiencetravel.nl

Corine den Hartog

Latijns-Amerika, Canada, Amerika en Nieuw-Zeeland specialist.

U bereikt Corine den Hartog op nr. 073 - 548 20 60 of via c.denhartog@experiencetravel.nl

Barbara Roeters

Azië, Caribbean, Spitsbergen, Midden-Oosten en Europa specialist.

U bereikt Barbara Roeters op nr. 073 - 548 20 62 of via b.roeters@experiencetravel.nl

Katrijn Berends

Noordpool, Afrika en Indische Oceaan specialist.

U bereikt Katrijn Berends op nr. 073 - 548 20 60 of via k.berends@experiencetravel.nl

Kirsten Vluggen

Azië, Amerika en Europa specialist.

U bereikt Kirsten Vluggen op nr. 073 - 548 20 62 of via k.vluggen@experiencetravel.nl

Annelou van Elk

Azië en Europa specialist.

U bereikt Annelou van Elk op nr. 073 - 548 20 64 of via a.vanelk@experiencetravel.nl

Desiré Schapers

Noord-Amerika, Caribbean, Azië en Europa specialist.

U bereikt Desiré Schapers op nr. 073 - 548 20 62 of via d.schapers@experiencetravel.nl

Sabrina Iriks

Latijns-Amerika en Poolgebieden specialist.

U bereikt Sabrina Iriks op nr. 073 - 548 20 60 of via s.iriks@experiencetravel.nl