ACCOMMODATIES IN India

Taj West End

Het uitstekende Taj West End Bangalore is een stijlvol hotel met een rustige ligging. Het hotel heeft een prachtige, weelderige tuin, waar u heerlijk tot rust kunt komen buiten de hectiek van deze drukke stad. In de tuin vindt u ook het zwembad met houten ligbedden. De kamers en suites hebben een mooie, lichte stijl en stralen veel klasse en comfort uit. Alle kamer types zijn voorzien van een veranda of balkon. Het hotel heeft daarnaast een uitstekende keuken; restaurant Blue Ginger serveert gerechten uit de Vietnamese keuken en in Masala Klub kunt u terecht voor Indiase lokale specialiteiten.

ET-logo

Het verrassende zuiden van India

Het zuiden van India is vruchtbaar, tropisch en ontzettend veelzijdig. Geniet van prachtige Hindoetempels, vaar met een traditionele ‘houseboat’ door Kerala en ga op safari in het Nagarhole National Park. Een heerlijke reis door het andere India!..

Nu vanaf € 6.525 p.p

ET-logo

Rondreis Zuid-India

Zuid-India is een feest voor iedereen die van lekker eten houdt. De specerijen die in uw maaltijd worden gebruikt, zijn die ochtend vers geplukt. De ingrediënten van deze reis hebben echter nog veel meer in petto. Dompel uzelf onder in de rijke cultuur van Hyderabad en Mysore, spot Aziatische olifanten en luipaarden in Nagarhole National Park en ontspan in een luxe boomvilla op..

Nu vanaf € 7.945 p.p