ACCOMMODATIES IN China

Songtsam Linka Shangri-la

Songtsam Retreat ligt verborgen in de vredige en groene valleien van Zhongdian naast het Songzanlin klooster. Dit retreat  is een mooie accommodatie gebouwd volgens traditionele Kham-stijl en heeft een hoogstaande persoonlijke service. De Tibetaanse invloeden die zo typerend zijn voor deze regio vindt u ook terug in de accommodatie. De eigenaar die in Zhongdian opgroeide heeft veel handgemaakte en antieke meubels uitgekozen voor de inrichting van de kamers. De kamers zijn daarnaast voorzien van een open haard, een warme sfeer, waarbij modern comfort niet uit het oog is verloren. Voor uw diner kunt u terecht in het restaurant, waar u een prachtig uitzicht heeft over de bergen en het Tibetaanse klooster. Het restaurant heeft een smakelijke mix van westerse- en traditionele gerechten, waaronder yakvlees-hotpot op de kaart staan. Er lopen monniken, locals en paarden langs het pad van dennenbossen naast dit retreat, het dagelijks leven komt hier zo aan u voorbij. 

ET-logo

Adembenemend China

China is een eeuwenoud keizerrijk waarvan alle aspecten fascineren. Tijdens deze luxe 23-daagse reis leert u de Aziatische reus kennen. U ontdekt de keizerstad Beijing, dwaalt door het verleden in Lijiang en waant uzelf in een mysterieus schilderij in de prachtige natuurrijke omgeving van Yangshuo. U overnacht in bijzondere luxe en zeer comfortabele accommodaties...

Nu vanaf € 8.295 p.p

ET-logo

Ontdek spectaculair China

Grillige bergpieken, oogverblindend heldere bergmeren en kolkende rivieren; qua natuur heeft deze 15-daagse reis veel te bieden. Maar ook de geschiedenis en cultuur komen tot leven en dat alles natuurlijk geheel in luxe en stijl. Het zal u aan niets ontbreken tijdens deze reis!..

Nu vanaf € 5.775 p.p