ACCOMMODATIES IN China

Songtsam Lijiang Lodge

Songtsam Lijiang Lodge is een prachtig retreat gelegen nabij Lijiang in een klein Nashi-etnisch dorp genaamd Ciman. Hier wordt de traditionele manier van leven nog steeds nageleefd. Songtsam Lijiang Lodge wordt omgeven door dennenbossen en een perentuin en biedt een spectaculair uitzicht op de oude stad, Jade Dragon Snow Mountain en Lashi Lake. Het ontwerp van het hotel is in de stijl van een Nashi-dorp met een binnenplaats die is versierd met prachtige stenen sculpturen in Hui-stijl, verder treft u Nashi-Dongba, Chinees-Tang en Tibetaanse invloeden. In het restaurant wordt de keuken geïnspireerd door de regio Lijiang. Er is een fijne spa, sauna en u kunt een traditionele Kum Nye, oftewel Tibetaanse massage boeken.

ET-logo

Adembenemend China

China is een eeuwenoud keizerrijk waarvan alle aspecten fascineren. Tijdens deze luxe 23-daagse reis leert u de Aziatische reus kennen. U ontdekt de keizerstad Beijing, dwaalt door het verleden in Lijiang en waant uzelf in een mysterieus schilderij in de prachtige natuurrijke omgeving van Yangshuo. U overnacht in bijzondere luxe en zeer comfortabele accommodaties...

Nu vanaf € 8.295 p.p

ET-logo

Ontdek spectaculair China

Grillige bergpieken, oogverblindend heldere bergmeren en kolkende rivieren; qua natuur heeft deze 15-daagse reis veel te bieden. Maar ook de geschiedenis en cultuur komen tot leven en dat alles natuurlijk geheel in luxe en stijl. Het zal u aan niets ontbreken tijdens deze reis!..

Nu vanaf € 5.775 p.p