ACCOMMODATIES IN Zuid-Afrika

Rhino Walking Safari Plains Camp

Rhino Plains Camp is een verborgen parel in het hart van het Kruger National Park. Het kamp is gelegen in een 12.000 hectare groot privé concessie welke u te voet gaat verkennen. U overnacht in een van de vier stijlvolle en-suite tenten en geniet van uw uitzicht vanaf uw privé terras. Tussen de wandelingen die 's ochtends vroeg en 's middags laat plaatsvinden, geniet u van de ultieme rust en natuurgeluidne. Het kamp is gebouwd van canvas en hout met prachtig antiek en zilverwerk waardoor het de elegantie van een vervlogen tijdperk uitstraalt. U kijkt uit over de Timbetene vlakte waar het wild vrij rondloopt en waar dagelijks olifanten worden gezien. De activiteiten in het Plains Camp zijn met name gericht op wandelsafari's. Twee keer per dag gaat u op pad; volg de sporen van de dieren, leer meer over het gedrag van het vele wild, traditionele gebruiken en over de bijzondere flora in deze wildernis. Om het avontuur compleet te maken, kunt u uw verblijf in het Plains Camp combineren met een overnachting op een van de Sleep Out decks. U slaapt buiten op 4 meter verhoogde houten platforms onder de immense sterrenhemel! Uiteraard alleen bij droog weer.  

Kinderen zijn welkom vanaf 12 jaar en ouder. 

Zuid-Afrika Gnoe in Galop
TT-logoTT-logoTT-logo

Autorondreis Zuid-Afrika

Bezienswaardigheden komen het best tot zijn recht als u de tijd neemt om er écht van te genieten. Daarom raden wij u aan om in Zuid-Afrika met een huurauto op pad te gaan tijdens deze autoreis. Reis in uw eigen tempo door het noordelijke deel van Zuid-Afrika en een deel van Botswana. Bewonder de kleurrijke Vendacultuur in de Soutpansbergen en bezoek verschillende natuurparken. ..

Nu vanaf € 6.495 p.p

Zuid-Afrika Luipaard Safari
ET-logo

De hoogtepunten van Zuid-Afrika

In 22 dagen kunt u veel van Zuid-Afrika's hoogtepunten zien. U kunt zowel de safariparken in het binnenland als Kaapstad bezoeken. Ook geniet u van de natuur en de lekkernijen in de wijnlanden...

Nu vanaf € 12.595 p.p

Rovos Rail Trein
ET-logo

Rovos African College van Pretoria naar Kaapstad

Een hole-in-one slaan, de Big Five spotten en genieten van een sterrendiner op dezelfde dag? Het klinkt als een droom, maar het is wel degelijk mogelijk. Stap aan boord van de stijlvolle Rovos Rail trein en laat u verrassen. Combineer het beste van avontuur en ontspanning aan boord van de Rovos Rail. Op een aangenaam tempo, nooit sneller dan 40 kilometer per uur, baant de trei..

Nu vanaf € 12.275 p.p

ET-logo

Rovos Southern Cross van Pretoria naar Victoria Falls

Tijdens deze 14-daagse treinreis ontdekt u het mooiste van Zuid-Afrika, eSwatini, Mozambique en Zimbabwe...

Nu vanaf € 10.895 p.p

Leopaard - Zuid-Afrika
ET-logo

Safari in stijl

Deze 9-daagse reis is voor de echte natuur- en wildlife liefhebber. Ontdek niet alleen de 'Big Five' maar ook de krokodillen en vele vogelsoorten in het iSimangaliso Wetland Park. Vanuit de Phinda Mountain Lodge is het zelfs mogelijk een schildpad tour te maken en (in het juiste seizoen) walvissen te gaan spotten. Ontdek de grote diversiteit aan dieren in Zuid-Afrika...

Nu vanaf € 7.095 p.p

Helikopter | Botswana | Neushoorn
ET-logo

Zuid-Afrika & Botswana in vogelvlucht

Waarom combineert u niet ‘the best of both’ als u afreist naar Zuidelijk Afrika? Deze reis bestaat uit drie uitzonderlijk goede safari locaties; Mala Mala Game Reserve, een privé game reserve grenzend aan het Kruger National Park in Zuid-Afrika, Mashatu Game Reserve, één van de grootste game reserves in Zuidelijk Afrika en bovendien de unieke en wereldberoemde Okavango Delta!..

Nu vanaf € 18.145 p.p