ACCOMMODATIES IN Zuid-Afrika

Phinda Homestead

In het noorden van het Phinda Private Game Reserve, grenzend aan het iSimangaliso Wetland Park, ligt Phinda Homestead. Het gebied wordt ook wel de zeven wondere werelden genoemd omdat het bestaat uit zeven verschillende ecosystemen. Hierdoor is er een grote diversiteit aan wilde dieren. De nabij gelegen Indische Oceaan doet hier nog een schepje bovenop. Het spotten van walvissen en haaien behoort dan ook tot de mogelijkheden. Met vier kamers, voor acht personen in totaal, is Phinda Homestead de kleinste lodge van dit Reserve en daardoor zeer persoonlijk. De lodge kenmerkt zich door licht en ruimte in combinatie met stijlvol comfort. Er is een sfeervolle binnenplaats, een kleine gym en een infinity pool. Deze infinity pool biedt overigens zo nu en dan een verkoelende slok aan een stel dorstige olifanten.

Zuid-Afrika - Landschap met Neushoorn en Leeuw
EE-logo

Bescherm de neushoorn

De wereld beter achterlaten, dat is het motto van deze begeleide reis door het Phinda Private Game Reserve in Kwazulu Natal, Zuid-Afrika. Met maximaal acht personen en onder leiding van een gespecialiseerde ranger neemt u deel aan allerlei duurzaamheidsprojecten, bezoekt u de lokale Zoeloebevolking, maakt u kennis met de onderzoekers en ondersteunt u het team bij het realiseren..

Nu vanaf € 12.995 p.p

Leopaard - Zuid-Afrika
ET-logo

Safari in stijl

Deze 9-daagse reis is voor de echte natuur- en wildlife liefhebber. Ontdek niet alleen de 'Big Five' maar ook de krokodillen en vele vogelsoorten in het iSimangaliso Wetland Park. Vanuit de Phinda Mountain Lodge is het zelfs mogelijk een schildpad tour te maken en (in het juiste seizoen) walvissen te gaan spotten. Ontdek de grote diversiteit aan dieren in Zuid-Afrika...

Nu vanaf € 7.095 p.p