ACCOMMODATIES IN Zimbabwe

Sapi Explorers

Het Mana Pools National Park en de naburige privé-concessie Sapi maken deel uit van het UNESCO-werelderfgoed. Great Plains Conservation beheert de Sapi concessie. Voorheen was Sapi een jachtgebied, maar Great Plains heeft het reservaat omgevormd tot een fotografisch safarireservaat. Mana Pools en Sapi hebben samen 337.600 hectare beschermd wildernisgebied en staan bekend als één van de mooiste wildernissen in heel Afrika. 

Sapi Explorers ligt op een prachtige locatie aan de Zambezi rivier op de grens van Mana Pools en de Sapi concessie. De omgeving bestaat uit graslanden en bossen met mahonie-, ebben-, baobab- en vijgenbomen. Hier ervaart u een sfeer die doet denken aan de oude Afrikaanse ontdekkingsreizigers en de romantiek van weleer. Tegelijkertijd zijn avontuur, ontdekking en natuurbescherming een essentieel onderdeel van het verblijf. 

De sfeervolle canvas tenten ademen de ambiance van de safari expedities van weleer en zijn comfortabel en bescheiden tegelijk. Elke sfeervolle canvas safari tenten bieden een ruim slaapgedeelte, een klein zitje, een bureau en een comfortabele badkamer. De voorzijde van de tent is voorzien van een schaduwrijke veranda op een steenworp afstand van de Zambezi rivier. 

Vanuit het kamp gaat u op avontuur. Per kano en boot verkent u de machtige Zambezi rivier, maar uiteraard staan er ook game drives met open landrovers en wandelingen op het programma. 

Het centrale deel van het kamp bestaat uit een grote tent waarin zich zowel de lounge als de bar en het eetgedeelte bevinden. Sapi Explorers Camp biedt u een avontuurlijke bescheidenheid en 1e klas ambiance en service.

Victoria watervallen - Zimbabwe - Afrika - Regenboog
ET-logo

Bijzondere safari reis Zimbabwe

5000 jaar geleden woonden hier jagers, die hun verhalen op de muren tekenden, de zogenaamde Bushmen paintings. Vandaag de dag is Zimbabwe een prachtige safaribestemming. Bossen, hooglanden en rivieren wisselen elkaar af. Naast een bezoek aan de immense Victoria Falls, brengt deze reis u over rivieren en langs drinkplaatsen waar u het vele wild spot!..

Nu vanaf € 18.795 p.p

Great Plains - Sapi Explorers Camp - Zambia
ET-logo

Compleet Zimbabwe

Zimbabwe is het land van de onvergetelijke safari's in een prachtige Afrikaanse wildernis. Dit ervaart u tijdens deze exclusieve 15-daagse reis. U verblijft in mooie kleinschalige accommodaties op de mooiste plekjes waar u op verschillende manieren op safari gaat. De reis door Zimbabwe wordt compleet gemaakt met een verblijf bij de Victoria Falls. Kortom, een reis die u nog lan..

Nu vanaf € 10.725 p.p

Nyamatusi - Olifant - Zambia - Boom
ET-logo

Expeditie in Zimbabwe

Tijdens deze expeditie door Zimbabwe verblijft in u authentieke safarikampen en bezoekt u drie afwisselende gebieden. Van de weidse Zambezi Rivier in Mana Pools, via de savannes in Hwange en de donderende watervallen van Victoria Falls. Een reis vol safari en natuur die u niet snel zult vergeten...

Nu vanaf € 6.875 p.p

Zimbabwe Gemsbok
ET-logo

Safari combinatie Zimbabwe en Botswana

De buurlanden Zimbabwe en Botswana zijn uitstekend te combineren met elkaar. Beide landen bieden andere belevingen in safari. Mana Pools en Hwange National Park in Zimbabwe - de wildrijke Khwai omgeving en de iconische Okavango Delta in Botswana - aan elkaar gekoppeld middels de omgeving van de bekende Victoria Watervallen...

Nu vanaf € 13.995 p.p