Desert Rhino Camp Namibië Afrika

ACCOMMODATIES IN Namibië

Desert Rhino Camp

Het kleinschalige Desert Rhino Camp ligt in de 450.000 hectare omvattende Palmwag concessie, ten westen van Etosha National Park. Hier, op de grens van Damaraland en Kaokoland, is het leefgebied van de laatste in de vrije natuur levende zeldzame woestijnolifanten en de zwarte neushoorns. U verblijft in Desert Rhino Camp in een van de totaal acht Meru tenten die op houten platforms zijn gebouwd. Elke tent is voorzien van een badkamer met toilet en douche. Voor de tent bevindt zich een veranda vanwaar u een mooi uitzicht heeft over de omgeving. Vanuit Desert Rhino Camp gaat u dagelijks tweemaal op safari. Dit gebeurt per open 4WD voertuig en/of te voet. Hoewel de nadruk ligt op het zoeken naar en het zien van de zwarte neushoorns leven in dit gebied nog veel andere dieren.

Kwessie - Dunes - Namibië
ET-logo

Bijzondere en desolate woestijn beleving

Een reis gericht op de desolate landschappen van Namibië. De rode zandduinen, het steenwoestijnlandschap en de hoge gele zandduinen welke direct in contact komen met de ruige Atlantische Oceaan. Accommodaties ver van bewoonde wereld, midden in de uitgestrekte natuur met prachtige zonsopgangen en –ondergangen!..

Nu vanaf € 10.495 p.p

Namibië - Afrika - Vliegtuig - Namib Dessert
ET-logo

Exclusieve vliegsafari Namibië

Van bovenaf openbaren de uiteenlopende landschappen van Namibië zich aan u. In 15 dagen vliegt u per Cessna naar hoogtepunten van Namibië als de rode Sossusvlei, het ruige Damaraland, wildwalhalla Etosha National Park en het geïsoleerde Koakaland...

Nu vanaf € 14.995 p.p