ACCOMMODATIES IN Namibië

Camelthorn Kalahari Lodge

Camelthorn Kalahari Lodge ligt verscholen tussen twee rode zandduinen, gelegen aan de zuidelijke rand van de Kalahari. De lodge wordt omringd door talloze kameeldoornbomen, Camelthrons, waar de lodge naar vernoemd is. De typische Afrikaanse hutten met rieten dak liggen in een landschap van rood duinzand, gele grassen, kameeldoorn- en Acaciabomen. Elke lodge is comfortabel ingericht en heeft een eigen patio vanwaar u kunt genieten van de prachtige omgeving. De comfortabele lounge zithoek is gelegen naast de bar die leidt naar de boma. Hier kunt u in de avond bij het kampvuur, onder een heldere sterrenhemel, genieten van een heerlijke barbecue. Daarnaast worden er in het restaurant de meest verse culinaire hoogstandjes geserveerd. U kunt eveneens dineren bij één van de nabijgelegen lodges of kies voor een bijzondere ervaring en diner op de top van een rode zandduin tijdens zonsondergang. Vanuit de lodge worden er verschillende activiteiten georganiseerd. Ga op safari in een open 4WD voertuig, per quadbike of maak samen met de Bushman een wandeling door het wildreservaat. Wellicht spot u zebra's, springbokken, giraffen of één van de vele vogelsoorten die hier voorkomen. Tussen de safaritochten door kunt u ontspannen bij de lodge of een verfrissende duik nemen in het zwembad.

Leeuw Lion
ET-logo

Complete safari & natuur beleving Zuid-Afrika

Het beste in wild- en natuurbeleving van Zuid-Afrika. Één reis, 4 verschillende gebieden, een complete beleving! Spot de ‘Big Five’ in Madikwe; ga opzoek naar het zeldzame wild welke in de Kalahari leeft; geniet van het heerlijke eten, drinken en rust in de Wijnlanden; laat uw zintuigen verwennen in het Grootbos reservaat. Complete ontzorging in comfortabele vijf sterren a..

Nu vanaf € 15.295 p.p

Rovos Rail Trainsafari - Namibie
ET-logo

Namibië Rovos Rail treinsafari

De nostalgische Rovos Rail trein volgt een afwisselende route van Pretoria, Zuid-Afrika naar Namibië. Terwijl het woestijnlandschap aan u voorbij trekt, geniet u van de service en de sfeer aan boord. De excursies en activiteiten geven deze treinreis extra karakter...

Nu vanaf € 13.295 p.p