Wij helpen u graag op weg! Bel 073 - 548 20 60
…

Eilandhoppen Mozambique

Hoogtepunten van deze reis

  • Bezoek eilanden voor de kust van Mozambique
  • Geniet van de exclusieve Anantara service
  • Verblijven in schitterende villa’s
  • Kom tot rust op de hagelwitte stranden
  • Paradijselijke Quirimbas Archipel
  • Ontdek kleurrijke koraalriffen

Ontdek het beste van de twee archipels: de Bazaruto Archipel en de Quirimbas Archipel! Geniet van de parelwitte stranden omringd met palmbomen die wuiven in de wind op de paradijselijk eilanden en ervaar een service van topniveau in de exclusieve Anantara resorts.


Bewaar in moodboard

Dag 1: Amsterdam – Johannesburg

Vandaag vliegt u van Amsterdam rechtstreeks met KLM naar Johannesburg, waar u in de avond aankomt. U wordt welkom geheten en naar uw hotel gebracht op de luchthaven van Johannesburg waar u verblijft alvorens u naar Mozambique reist.

Dag 2: Johannesburg - Vilanculos

Na het ontbijt gaat u op eigen gelegenheid terug naar de luchthaven van Johannesburg OR Tambo en checkt u in voor uw vlucht naar Vilanculos in Mozambique. Na aankomst op de luchthaven wordt u per privétransfer naar de haven gebracht en vervolgens per boottocht reist u naar het luxueuze Anantara Bazaruto Island Resort gebracht. De duur van deze overtocht per boot bedraagt ongeveer 45 minuten. Een alternatieve transfer is per helikopter (tegen een meerprijs), duur ca 15 minuten.

Dag 3-4: Anantara Bazaruto Island Resort

Deze dagen heeft u ter vrije besteding in het Anantara Bazaruto Resort. Het ruime opgezette resort biedt u de perfecte combinatie van ontspanning en het ondernemen van activiteiten. Het activiteitencentrum van het resort biedt vele mogelijkheden, waaronder boottochten, watersporten, dune boarden, eilandtochten en paardrijden. Uiteraard kunt u ook prachtige duiken maken, geschikt voor alle niveau's, in het onderwaterparadijs van het beschermde Bazaruto Marine National Park. Deze dagen kunt u zich ook laten verwennen door een uitgebreide behandeling in de luxe spa.

Dag 5: Anantara Bazaruto – Vilanculos – Maputo

U laat Bazarato achter u en reist per boot naar het vasteland vanwaar u per privétransfer naar de luchthaven van Vilanculos wordt gebracht. Vanuit Vilanculos vliegt u naar Maputo. Indien u comfortabeler wilt reizen kunnen wij uiteraard de opties voor een privé verbinding tussen beide accommodaties bespreken. Eenmaal aangekomen in Maputo checkt u in en heeft u de rest van de dag ter vrije besteding. Maputo heeft zeker meer te bieden en het is zeker te overwegen om dit reisprogramma uit te breiden met minimaal één extra overnachting in het historische Maputo. Het unieke Maputo is een multiculturele stad, waar Latijnse en Afrikaanse smaken harmonieus samen komen.

Dag 6: Maputo – Pemba – Anantara Medjumbe

Vanuit Maputo vliegt u naar Pemba, gelegen in het noorden van Mozambique. Vanuit Pemba vliegt u in slechts drie kwartier naar een paradijselijk privé eiland waar u uzelf compleet kunt overgeven aan de idyllische eiland droom! Dit schitterende eiland van de Quirimbas archipel strekt ich uit over de noordelijke kustlijn van Mozambique. Een van 's werelds beste koraalriffen, de mogelijkheid tot het spotten van walvissen en dolfijnen en de uitgestrekte stranden zorgen voor een onvergetelijk verblijf.

Dag 7-8: Anantara Medjumbe Island Resort & Spa

Deze dagen kunt u genieten van de tropische sferen. In tegenstelling tot uw verblijf op Bazaruto Island, is uw verblijf Medjumbe Island kleinschaliger. Het privé eiland ligt in een beschermd gebied en biedt een eindeloze horizon gevuld met witte stranden, tropische lagunes en de hemelsblauwe zee van de Indische Oceaan. Ga opzoek naar de jaarlijkse passerende walvissen (tussen juli en oktober) en dolfijnen (gehele jaar). Duik tussen enkele van de ‘s werelds beste riffen. Luier op verlaten stukken strand terwijl de zeeschildpadden naar de kust komen om hun eieren te leggen (tussen oktober en april). Zowel in het Anatara Bazaruto Island Resort als het Anantara Medjumbe Island Resort verblijft u op basis van ontbijt, lunch, dinner en lokale drankjes.

Dag 9-10: Medjumbe Island – Pemba – Johannesburg - Amsterdam

U verlaat het eiland en vliegt naar de luchthaven van Pemba. Vanuit Pemba vliegt u, via Johannesburg, terug naar Amsterdam. De volgende dag landt u op Amsterdam Schiphol en kijkt u terug op een paradijselijke reis.


City Lodge OR Tambo

De City Lodge op de luchthaven van Johannesburg is een comfortabel hotel voor uw eerste of laatste overnachting in Zuid-Afrika. Het hotel ligt op loopafstand van de aankomsthal van de luchthaven, waardoor u niet afhankelijk bent van een shuttlebusje of een transfer. Zo bent u heerlijk uitgeslapen voordat u de volgende ochtend aan uw reis begint. De nette kamers zijn voorzien va...


Anantara Bazaruto Island Resort & Spa

Op de noordpunt van Bazaruto Island, het grootste eiland van de Bazaruto archipel, ligt het Anantara Bazaruto Island Resort & Spa. U bereikt dit paradijselijke eiland per helikopter met een vlucht van circa 30 minuten vanuit Vilanculos of geniet van een tocht per boot eveneens vanuit Vilanculos. De lodge past volledig in de natuurlijke omgeving met haar elegante inrichting....


Southern Sun Maputo

Southern Sun Maputo is gelegen aan het strand van de Maputobaai. Het hotel beschikt over verschillende type kamers en suites. De kamers zijn voorzien van een ensuite badkamer met eventueel een aparte douche. De suites beschikken optioneel over extra slaapkamers of een kitchenette. Vanuit verschillende accommodaties heeft u uitzicht over het strand en de zee. Door de klassieke i...


Anantara Medjumbe Island Resort

Anantara Medjumbe Island Resort biedt een verblijf in de paradijselijke Quirimbas archipel. Op een eiland aan de kust van Mozambique liggen twaalf villa's aan het strand. Hier kunt u ontspannen op uw eigen terras, in de hangmat, of verkoeling zoeken in uw eigen plungepool. De villa's zijn voorzien van een licht en rustiek interieur. In het resort kunt u gebruik maken van het zw...


De onderwaterwereld van Mozambique

Mozambique staat bekend als één van de beste duikgebieden van Afrika. Veel duik- en snorkellocaties zijn pas recent ontdekt en daardoor nog volkomen ongerept...


Zeilen met een dhow

Een mooie manier om de prachtige kustlijn van de eilanden van Mozambique te zien is per boot. Stap aan boord van een authentieke dhow en geniet van het uitzicht...


Data & prijzen

Deze reis is geheel op maat aan te passen. Wij helpen u graag met het samenstellen van uw reis op de door u gewenste vertrekdatum.

Opties & inbegrepen

Bij deze reis zijn uw retourvlucht, binnenlandse vluchten, privé transfers en overnachtingen. Aanvullingen zijn altijd mogelijk. We adviseren u graag hierover.

Wist u dat

De officiële taal van Mozambique is Portugees, alhoewel er verschillende talen worden gesproken?

ONZE SPECIALISTEN

Dionne van Vugt

Caribbean, Azië, Afrika, Australië, Nieuw-Zeeland en Pacific specialist.

U bereikt Dionne van Vugt op nr. 073 - 548 20 60 of via d.vanvugt@experiencetravel.nl

Corine den Hartog

Latijns-Amerika, Canada, Amerika en Nieuw-Zeeland specialist.

U bereikt Corine den Hartog op nr. 073 - 548 20 60 of via c.denhartog@experiencetravel.nl

Barbara Roeters

Azië, Caribbean, Spitsbergen, Midden-Oosten en Europa specialist.

U bereikt Barbara Roeters op nr. 073 - 548 20 62 of via b.roeters@experiencetravel.nl

Katrijn Berends

Noordpool, Afrika en Indische Oceaan specialist.

U bereikt Katrijn Berends op nr. 073 - 548 20 60 of via k.berends@experiencetravel.nl

Kirsten Vluggen

Azië, Amerika en Europa specialist.

U bereikt Kirsten Vluggen op nr. 073 - 548 20 62 of via k.vluggen@experiencetravel.nl

Annelou van Elk

Azië en Europa specialist.

U bereikt Annelou van Elk op nr. 073 - 548 20 64 of via a.vanelk@experiencetravel.nl

Desiré Schapers

Noord-Amerika, Caribbean, Azië en Europa specialist.

U bereikt Desiré Schapers op nr. 073 - 548 20 62 of via d.schapers@experiencetravel.nl

Sabrina Iriks

Latijns-Amerika en Poolgebieden specialist.

U bereikt Sabrina Iriks op nr. 073 - 548 20 60 of via s.iriks@experiencetravel.nl