Cruise vanaf Lissabon via o.a. Sevilla, Tanger en Sicilië naar Rome

Hoogtepunten van deze reis

  • Inclusief vliegreis + transfer
  • Silversea's Millennium Class exclusieve cruiseschepen
  • Geniet van fijne wijnen en Franse gastronomie in La Dame
  • Geniet van gepersonaliseerde butler service
  • Vaar o.a. langs Marokko en Tunesië

De Silver Shadow biedt u alle mogelijke comfort op zee. De restaurants blinken uit in gerechten van wereldkwaliteit en de beste wijnen worden geserveerd in het wijnrestaurant. Tijdens deze cruise vanuit Lissabon via o.a. Sevilla naar Rome zal het u aan niets ontbreken.


Bewaar in moodboard

Dag 1: Lissabon

Tegen middernacht stapt u aan boord in Lissabon. Overdag kunt u dus nog goed de stad verkennen. 

Dag 2: Over de Atlantische Oceaan

Op dag 2 vaart u vanuit Lissabon naar Sevilla.

Dag 3-4: Sevilla

Sevilla is gelegen in het zuiden van Spanje, in de regio Andalusië. Het wordt beschouwd als het centrum van het stierenvechten en de flamenco. Bijzondere bezienswaardigheden die zeker een bezoek waard zijn, zijn onder andere de Plaza de Toros, de Plaza de España en de kathedraal Santa Maria de la Sede.

Dag 5: Tanger

Op dag 5 meert u aan in Tanger, Marokko: de noordwestelijke ''poort van Afrika''. De stad heeft een enorme aantrekkingskracht door de geografische ligging en de uitstraling. Wat de stad ook bijzonder maakt is de mengeling van de christelijke en islamitische leefwijze en architectuur.

Dag 6: Motril

U keert nog een dag terug naar Spanje voor een bezoek aan Motril. Motril is een stad in de provincie Granada in de regio Andalusië, aan de zuidkust van Spanje. Het is de grootste stad van de Costa Tropical. 

Dag 7: Over de Middellandse Zee

Dag 7 besteedt u op zee om de oversteek te maken van Spanje naar Tunesië.

Dag 8: La Goulette

De havenplaats La Goulette ligt in het noordoosten van Tunesië. Vanuit La Goulette kunt u verschillende andere plaatsen bezoeken, zoals Tunis, de hoofdstad van Tunesië. Dit raden wij ook zeker aan, omdat La Goulette eigenlijk een aanmeerplaats is voor de schepen. Tunis ligt op ongeveer 13 kilometer van La Goulette.

Dag 9: Palermo

Palermo is de hoofdstad van de regio Sicilië op het gelijknamige eiland. De Sicilianen zijn de uitvinders van het beste en lekkerste cassata ijs (ijs in cakevorm) ter wereld. Geniet van heerlijke gelato in het historische centrum van Palermo.

Dag 10: Napels

Op de een na laatste dag meert u aan in Napels. De stad waar familie, eten en godsdienst nog net zo'n centrale plaats innemen als vroeger. Napels beschikt over vele bezienswaardigheden, zoals Pompeii en de vulkaan Vesuvius.

Dag 10: Civitavecchia / Rome

Op de laatste dag van de cruise brengt u nog een bezoek aan Rome. Treed in de voetsporen van de gladiatoren in het Colosseum, bewonder de schilderingen van Michelangelo in de Sixtijnse Kapel en breng een bezoek aan de wereldberoemde Trevi fontein. In Rome is er genoeg te bezichtigen!


Data & prijzen

Vertrekdatum Silver Shadow:  05 november 2021

Prijzen: 

Suite vanaf € 3.840

Opties & inbegrepen

Prijzen zijn inclusief verblijf in hut type naar keuze, ontbijt, lunch en diner aan boord en een flexibel excursieprogramma.

Wist u dat

Wist u dat Sevilla over meer dan 200 kerken bezit? Ook deze prachtige stad zult u bezoeken op deze exclusieve cruisereis.