ACCOMMODATIES IN Botswana

Feline Fields Lodge

Exclusiviteit en privacy zijn twee belangrijke woorden die passen bij Feline Fields. Deze bijzondere lodge heeft een weids uitzicht over de savanne. De tented suites hebben een bad op het hoger gelegen terras met een grandioos zicht op de sterrenhemel van de Kalahari. De pool suites hebben een ruime opzet met een eigen zwembad van 4x6 meter. U heeft de keuze om op het dak te overnachten zodat u nog dichter bij de natuur bent. De suites staan ver van elkaar en daardoor voelt het alsof u uw eigen verblijf heeft, midden in de wildernis van Afrika. Feline Fields is daarnaast bekend om de sublieme moderne Franse keuken. U geniet de maaltijd in uw eigen suite of in de hoofdgebouw. Er zijn verschillende activiteiten die u kunt ondernemen, zoals mountainbiken, paardrijden of het maken van begeleide wandelingen. Een heerlijke massage in uw eigen verblijf behoort ook tot de opties. Wilt u ver van de drukke westerse wereld op de Afrikaanse savanne genieten van comfort? Feline Fields is de juiste keuze.

Leeuw Lion
ET-logo

Complete safari & natuur beleving Zuid-Afrika

Het beste in wild- en natuurbeleving van Zuid-Afrika. Één reis, 4 verschillende gebieden, een complete beleving! Spot de ‘Big Five’ in Madikwe; ga opzoek naar het zeldzame wild welke in de Kalahari leeft; geniet van het heerlijke eten, drinken en rust in de Wijnlanden; laat uw zintuigen verwennen in het Grootbos reservaat. Complete ontzorging in comfortabele vijf sterren a..

Nu vanaf € 15.295 p.p

Rovos Rail Trainsafari - Namibie
ET-logo

Namibië Rovos Rail treinsafari

De nostalgische Rovos Rail trein volgt een afwisselende route van Pretoria, Zuid-Afrika naar Namibië. Terwijl het woestijnlandschap aan u voorbij trekt, geniet u van de service en de sfeer aan boord. De excursies en activiteiten geven deze treinreis extra karakter...

Nu vanaf € 13.295 p.p