Wandeling naar de watervallen

De Iguaçu-watervallen kunt u op verschillende manier aanschouwen. Of u het watergeweld nu vanuit de lucht of vanaf land aanschouwt, de 275 watervallen zorgen altijd voor een waar spektakel!

Een mooie manier om de watervallen te zien is tijdens een wandeling met gids naar het uitzichtspunt over de “Devil’s Throat”. U volgt dan een voetgangersbrug over het water tot vlakbij de watervallen. Ook kunt u met de lift omhoog gaan naar een uitzichtspunt voor een onvergetelijke blik op alle watervallen.

Reizen Accommodaties
 • Breng een bezoek aan de mooiste natuurplekken van Brazilië; de onderwaterwereld van Bonito, ongerepte natuur in de Pantanal, Foz de Iguaçu watervallen en de witte zandstranden van Ilha Grande.
  Nu vanaf € 4.895 p.p.
 • Das Cataratas Hotel ligt op loopafstand van het beste wat de natuur te bieden heeft. Met een unieke ligging aan de Braziliaanse zijde van de Iguazú watervallen en is de perfecte uitvalsbasis voor een bezoek aan dit natuurfenomeen. Naast het prachtige...
 • onze specialisten
  Sabrina Iriks, Latijns-Amerika en Poolgebieden specialist. U bereikt Sabrina op nr. 073 - 548 20 60.
  Sabrina Iriks
  Expertise: Argentinië, Brazilië, Chili, Cuba, Bolivia, Peru, Ecuador & Galápagos, Mexico, Groenland, Spitsbergen, Antarctica & sub-antarctische gebieden & luxe cruises.
 • onze specialisten
  Dionne van Vugt, Caribbean, Azië, Afrika en Oceanië specialist. U bereikt Dionne op nr. 073 - 548 20 60 .
  Dionne van Vugt
  Expertise: Zuid-Afrika, Namibië, Ecuador, Brazilië, Sri Lanka, Indonesië, Thailand, Vietnam, Aruba, Bonaire, Curacao, Cuba