Wandeling naar de watervallen

De Iguaçu-watervallen kunt u op verschillende manier aanschouwen. Of u het watergeweld nu vanuit de lucht of vanaf land aanschouwt, de 275 watervallen zorgen altijd voor een waar spektakel!

Een mooie manier om de watervallen te zien is tijdens een wandeling met gids naar het uitzichtspunt over de “Devil’s Throat”. U volgt dan een voetgangersbrug over het water tot vlakbij de watervallen. Ook kunt u met de lift omhoog gaan naar een uitzichtspunt voor een onvergetelijke blik op alle watervallen.

Reizen Accommodaties
 • Deze reis combineert de mooiste natuurplekken van Brazilië; de meeting of the rivers in de Amazone, het grootste en tevens onder bescherming staande zoetwaterbos ter wereld en uiteraard indrukwekkende Foz de Iguaçu watervallen.
  Nu vanaf € 8.245 p.p.
 • Het Belmond Das Cataratas Hotel ligt op loopafstand van het beste wat de natuur te bieden heeft. Door de unieke ligging aan de Braziliaanse zijde van de Iguazú watervallen is het hotel de perfecte uitvalsbasis voor een bezoek aan dit natuurfenomeen. Naast...
 • onze specialisten
  Sabrina Iriks, Latijns-Amerika en Poolgebieden specialist. U bereikt Sabrina op nr. 073 - 548 20 60.
  Sabrina Iriks
  Expertise: Argentinië, Brazilië, Chili, Costa Rica, Cuba, Bolivia, Peru, Ecuador & Galápagos, Mexico, Groenland, Spitsbergen, Antarctica & sub-antarctische gebieden & luxe cruises.
 • onze specialisten
  Dionne van Vugt, Caribbean, Azië, Afrika en Oceanië specialist. U bereikt Dionne op nr. 073 - 548 20 60 .
  Dionne van Vugt
  Expertise: Zuid-Afrika, Namibië, Ecuador, Brazilië, Sri Lanka, Indonesië, Thailand, Vietnam, Aruba, Bonaire, Curacao, Cuba