Wandeling door koloniaal Antigua

De koloniale gebouwen in Antigua zorgen voor een speciale sfeer, die u het beste ervaart tijdens een stadswandeling met gids.

Wandelend door het centrum loopt u langs prachtige kloosters, kerken en kathedralen en vertelt de gids u de verhalen over de architectuur en historie. Ondanks de verschillende aardbevingen die de stad geteisterd hebben, zijn vele koloniale gebouwen bewaard gebleven. Kleurrijk, beeldschoon en ontspannen; dat zijn de woorden die de stad perfect omschrijven.

Reizen Accommodaties
 • Ervaar het kleurrijke Guatemala met haar koloniale steden, het kratermeer Lake Atitlán en de Maya ruïnes Tikal. U vervolgt de reis naar Belize, waar u een bezoek brengt aan Actun Tunichil Muknal, ofwel de ATM Caves. Na dit indrukwekkende bezoek wordt u naar Placencia gebracht voor een heerlijke afsluiter op het parelwitte zandstrand van Belize.
  Nu vanaf € 6.695 p.p.
 • In Mexico en Guatemala vindt u indrukwekkende ruïnes uit het Mayaverleden. Tijdens deze reis verkent u bijzondere archeologische vindplaatsen.
  Nu vanaf € 5.955 p.p.
 • Casa Encantada is een klein boetiekhotel in het historische centrum van Antigua. De kamers, die elk anders zijn, hebben een prachtige inrichting met elegante, rustieke meubels en handgemaakte koloniale designelementen zoals kleurrijke huipiles aan de...
 • Aan de oevers van Lake Atitlán, op ongeveer tien minuten van Panajachel, ligt het paradijselijke Atitlan hotel. Het land waar het hotel nu op rust is al in beheer van dezelfde familie sinds 1926 en diende eerst als koffieplantage. Het hotel heeft...
 • Op enkele straten vanaf het centrale plein in Antigua ligt het Hotel San Rafael. Het hotel is gebouwd in een traditioneel koloniaal huis, daarnaast zijn er twee patio’s met fonteinen wat een serene uitstraling geeft. De kamers zijn ruim ingericht met...
 • onze specialisten
  Sabrina Iriks, Latijns-Amerika en Poolgebieden specialist. U bereikt Sabrina op nr. 073 - 548 20 60.
  Sabrina Iriks
  Expertise: Argentinië, Brazilië, Chili, Cuba, Bolivia, Peru, Ecuador & Galápagos, Mexico, Groenland, Spitsbergen, Antarctica & sub-antarctische gebieden & luxe cruises.