Wandelen op de vulkaan

La Réunion is een tropisch eiland, maar niet zo eentje waar u alleen maar op het privéstrand van een luxe resort kunt liggen. De diverse landschappen van La Réunion bieden juist volop mogelijkheden voor de meer avontuurlijke reiziger.

Verreweg de mooiste wandeling op La Réunion is de beklimming van de vulkaan Piton de la Fournaise. Een 2,5 uur durende klim door een landschap van lava en oude kraters. Boven heeft u een prachtig uitzicht op de krater van de vulkaan, die nog steeds actief is.

Reizen Accommodaties
  • Het kleine, bergachtige eiland La Réunion is voor velen een onbekende bestemming. Ontdek de bijzondere landschappen per huurauto en sluit uw vakantie af met een ontspannen verblijf op idyllisch Mauritius.
    Nu vanaf € 2.795 p.p.
  • Hotel Le Récif ligt aan het witte zandstrand van La Saline les Bains, een van de weinige plekken waar het zand niet vulkanisch zwart is. Het is een comfortabel en ruim opgezet resort met prima faciliteiten. De kamers hebben een balkon of terras en in...
  • Le Vieux Cep is een uitstekende uitvalsbasis in de prachtige natuur van Cirque de Cilaos. De kamers stralen veel sfeer uit en zijn door de eigenaren met veel zorg en aandacht ingericht. Het hotel heeft een zwembad waar u na een dag in de natuur nog even...