Vulkaansafari Moorea

Het vulkanische landschap van Moorea laat zich uitstekend verkennen tijdens een safaritocht. Onderbreek uw strandverblijf met een avontuurlijke tocht naar het binnenland.

De tocht per 4WD voert u naar de vulkanen en kraters van Moorea. U doorkruist een indrukwekkend landschap met geweldige uitzichtpunten. In het vruchtbare binnenland worden veel gewassen verbouwd, bij de agrarische school kunt u zien hoe bananen, grapefruits en citroenen worden verbouwd op enorme plantages. Tijdens een bezoek aan een marae maakt u kennis met de gebruiken van de lokale bevolking.

Reizen Accommodaties
  • Tijdens deze 13-daagse reis verblijft u op Tahiti, Moorea en Bora Bora. Op elk eiland heeft u een aantal dagen de tijd om het uitgebreid te verkennen en nieuwe indrukken op te doen. Luxe resorts en van tevoren geregelde activiteiten maken deze reis afwisselend en toch heel ontspannen.
    Nu vanaf € 5.525 p.p.
  • Het InterContinental Resort and Spa Moorea ligt aan de windluwe noordwestkust van Moorea, Frans Polynesië. Dit vijfsterrencomplex is voorzien van alle faciliteiten die u van een luxe hotel mag verwachten. U kunt kiezen uit verschillende kamertypes,...