Stadstour Medellín

Leer Medellín beter kennen tijdens deze stadstour onder leiding van een gids.

Meer dan 20 jaar geleden was Medellin één van de gevaarlijkste steden in de wereld. Dit lag met name aan het drugskartel van Medellín, met Pablo Escobar aan het hoofd. In 1993 bereikte de jacht op Pablo Escobar een eind. Na zijn dood valt het drugskartel uiteen, waarbij zijn opvolgers worstelen om de macht. Dit duurt nog tot begin van het millennium, maar sinds 2002 heeft Medellín hevige veranderingen ondergaan. Door de slimme investeringen van lokale politici in infrastructuur en educatie heeft Medellín grote sprongen gemaakt. De stad staat nu bekend als ‘de stad van de eeuwige lente’ en is een van de meest innovatieve metropolen ter wereld. Tijdens deze excursie hoort u alles over de fascinerende geschiedenis en leert u de stad beter kennen.  

Reizen Accommodaties
 • Deze reis brengt u langs alle belangrijkste bezienswaardigheden van Colombia, waarbij u voldoende tijd heeft om ook de ongerepte kanten van het land te ontdekken. U ziet culturele hoogtepunten maar komt ook in de mooiste natuurgebieden. Verbaas u over een van de meest veelzijdige landen van Latijns Amerika.
  Nu vanaf € 4.495 p.p.
 • Beleef Colombia op luxe wijze vanuit eersteklas accommodaties. U ervaart tijdens deze 17-daagse rondreis de indrukwekkende natuur en koloniale schatten van Colombia. In korte tijd ziet u wat dit veelzijdige land te bieden heeft. Laat u verrassen!
  Nu vanaf € 8.475 p.p.
 • Oud en nieuw gaan net als de stad Medellín hand in hand in Hotel Diez. Dit comfortabele hotel in de gezellige wijk El Poblado ligt op loopafstand van Lleras Park met zijn bars en restaurants. Alle verdiepingen in dit bijzondere hotel hebben een eigen...
 • Patio del Mundo is een charmante villa die in de wijk ‘El Poblado Provenza’ in het centrum van Medellín ligt. De villa is door een Franse familie gerenoveerd en is een oase van rust met een tropische tuin en een prachtig uitzicht. De ruime kamers hebben...
 • onze specialisten
  Corine den Hartog, Latijns-Amerika, Canada en Amerika specialist. U bereikt Corine op nr. 073 - 548 20 60.
  Corine den Hartog
  Expertise: Guatemala, Belize, Argentinië, Bolivia, Brazilië, Chili, Colombia, Ecuador, Galápagoseilanden, Nicaragua, Peru, Madagascar, Lapland, Canada & de Verenigde Staten.