Proef het beste van Siem Reap

Het eigentijdse Siem Reap biedt een verscheidenheid aan traditionele en hedendaagse culinaire ervaringen. Gedurende de culinaire tour brengt u een bezoek aan verschillende wijken, geniet u van een verscheidenheid aan lokale specialiteiten en bezoekt u de meeste charmante locaties van Siem Reap.

Per traditionele tuk tuk, ook wel ramork genoemd, reist u door Siem Reap om kennis te maken met het beste van de moderne Cambodjaanse keuken. De locaties die u bezoekt zijn zorgvuldig uitgekozen om u een onvergetelijke avond te bezorgen. U bezoekt gedurende de avond vier verschillende locaties waar uw smaakpapillen maximaal worden verwend door de verscheidenheid aan eigentijdse en creatieve Khmer gerechten. Als eerste bezoekt u het atelier van een lokale kunstenaar waar u te midden van de rustgevende, tropische tuin geniet van een verfrissend drankje. Vervolgens reist u naar een traditioneel Kmher huis waar de chef-kok zijn kennis van zijn opleiding combineert met de traditionele Khmer keuken. Voor het hoofdgerecht gaat u naar een plek waar de Khmer keuken een eigentijdse draai krijgt. U ontdekt met eigen ogen waarom de chef-kok ook wel een culinaire kunstenaar wordt genoemd. U eindigt de culinaire reis bij een bistro in Franse stijl waar u met een cocktail proost op de smaakvolle avond.

 • onze specialisten
  Kirsten Vluggen, Azië en Amerika specialist. U bereikt Kirsten op nr. 073 - 548 20 60.
  Kirsten Vluggen
  Expertise: Amerika, Thailand, Indonesië, Maleisië, Laos, Cambodja, Vietnam, Myanmar, Dubai en Nepal.
 • onze specialisten
  Barbara Roeters, Azië, Caribbean & Spitsbergen specialist. U bereikt Barbara op nr. 073 - 548 20 60.
  Barbara Roeters
  Expertise: Azië; Tibet, China, Japan, Thailand, Laos, Vietnam, Cambodja, Myanmar, Nepal, Bhutan, India, Sri Lanka, Indonesië, Maleisië, Filipijnen. Midden Oosten, Caribbean en Spitsbergen
 • onze specialisten
  Eszti Hochstenbach, Azië specialist. U bereikt Eszti op nr. 073 - 548 20 60.
  Eszti Hochstenbach
  Expertise: Cambodja, Laos, Sri Lanka, Indonesië, Malediven, China en Costa Rica