Prétour bij 9-daagse reis 'Wijn in de West-Kaap'

Deze prétour neemt u mee door Johannesburg en laat u genieten van een exclusieve safari door het Private Game Resort Sabi Sands.

Deze prétour is uitsluitend te boeken in combinatie met de 9-daagse reis 'Wijn in de West-Kaap'.


Dag 1 Johannesburg

Een dagvlucht van de KLM - vertrek 10.50 uur - brengt u rechtstreeks naar Johannesburg. U landt 21:15 uur. Er is geen tijdverschil met Nederlandin de zomertijd. U wordt door onze lokale agent opgehaad op het bvliegveld en naar uw hotrel gebracht.

 

Dag 2  Kennismaking met Johannesburg - bezoek aan Soweto

In de ochtend staat een tour naar het township Soweto gepland. U bezoekt het huis van Mandela en u krijgt de gelegenheid om even stil te staan bij het monument ter nagedachtenis aan de rassenrellen van eind jaren zestig. Na de lunch is er in de middag voor de liefhebbers een city-tour door Johannesburg gepland.

 

Dag 3 Mpumalanga provincie (voormalige Oost-Transvaal) - Hazy View

Vandaag gaat u oostwaarts, richting de hoogvlakten van Hazy View, aan de rand van het Krugerpark. De lunch nuttigt u in het restaurant van het typisch Iers Critchley Hackley Hotel, in Dullstroom, een alleraardigst Zuid-Afrikaans dorp in de voormalige Oost-Transvaal. De overnachting vindt plaats in Casa do Sol, een Moors aandoend hotel, op een half uurtje rijden van de hoofdingang van het Krugerpark. Daar kunt u ook van uw diner genieten.

 

Dag 4 Kruger National Park - Safari Inyati Private Game Resort

U rijdt in 30 minuten naar de ingang van het Krugerpark, waar de verharde weg overgaat in een zandpad. U volgt deze weg ca. 1 uur, richting het mooiste deel, waar de meeste beesten worden gespot, het Sabi-Sabi, Sabi-Sands genaamd. U arriveert tegen lunchtijd in het Inyati Private Game Resort, dat tien luxe lodges telt en gelegen is op een kleine verhoging op een van de mooiste plekjes in het park, van waaruit u geheid alle wilde beesten gaat zien. Hier gaan we twee dagen onvergetelijke safari beleven.

 

Dag 5 Kruger National Park - Safari in het Inyati Private Game Resort

Vandaag begint uw dag al vroeg met een ochtendsafari. In de ochtend zijn de dieren het meest actief. Een spoorzoeker voor op de motorkap van de jeep en een vakbekwame Ranger aan het stuur, staan garant voor een ontmoeting met bijzondere wilde dieren in dit deel van het Krugerpark. Na afloop wacht u een uitgebreid Engels ontbijt, waarna u een paar uurtjes tijd voor u zelf heeft. Voor de lunch is een bushwalk gepland; dat wil zeggen dat u te voet te park in gaat, met twee gewapende Rangers als uw gids. Om half vijf wordt de high-tea geserveerd en daarna vangt de avondsafari aan; het gaat weer schemeren; het luipaard gaat op jacht...

 

Dag 6 Binnenlandse vlucht naar Kaapstad

Voor de liefhebbers is er deze ochtend nog een tweede ochtend safari gepland. Rond de klok van half negen wordt er wederom een uitgebreid Engels ontbijt geserveerd. Aansluitend brengen de Rangers u terug naar de hoofdingang van het Kruger, waar een touringcar op u staat te wachten om u naar het vliegveld te brengen. Vanaf het vliegveld in Nelspruit, net ten zuiden van het Krugerpark, vliegt u vervolgens naar Kaapstad.

 

 

 

 

 • onze specialisten
  Kitty Nieuwenhuijsen, Afrika en Canada specialist. U bereikt Kitty op nr. 073 - 548 20 60 .
  Kitty Nieuwenhuijsen
  Expertise: Zuid-Afrika, Namibië, Botswana, Zimbabwe, Zambia, Malawi, Tanzania, Kenia en Canada
 • onze specialisten
  Mandy Donselaar, Afrika, Canada & Alaska specialist. U bereikt Mandy op nr. 073 - 548 20 60.
  Mandy Donselaar
  Expertise: Zuid-Afrika, Namibë, Botswana, Tanzania, Canada, Alaska.
 • onze specialisten
  Katrijn Berends, Noordpool, Afrika en Indische Oceaan specialist. U bereikt Katrijn op nr. 073 - 548 20 60.
  Katrijn Berends
  Expertise: Spitsbergen, Groenland, de Seychellen, Zuid-Afrika, Namibië, Botswana en de Malediven.
 • onze specialisten
  Dionne van Vugt, Caribbean, Azië en Oceanië specialist. U bereikt Dionne op nr. 073 - 548 20 60 .
  Dionne van Vugt
  Expertise: Aruba, Australië, Curaçao, Bonaire, Indonesië, Thailand, Zuid-Afrika.
 • onze specialisten
  Marlous Rekkers, Afrika & Azië specialist. U bereikt Marlous op nr. 073 - 548 20 60.
  Marlous Rekkers
  Expertise: Bali, Caribbean, Maleisië, Mauritius, Namibië, Singapore, Sri Lanka, Tanzania, Thailand & Zuid-Afrika