Per jeep over de zoutmeren

De zoutmeren bij Uyuni vormen een uitgestrekte witte vlakte. De intens witte kleur staat in scherp contract tot de helder blauwe lucht. Een leuke manier om het gebied te verkennen is per jeep.

Af en toe duikt er een ‘eiland’ op, zo vindt u midden op de vlakte Isla del Pescado, een eiland met allemaal cactussen. In de bergmeertjes zult u flamingo’s zien.

Reizen Accommodaties
 • Maak kennis met het bijzondere Bolivia. De landschappen zijn betoverend, dat zult u zeker ervaren wanneer u aan de rand van het grootste zoutmeer ter wereld staat.
  Nu vanaf € 2.395 p.p.
 • Hotel Luna Salada is volledig gemaakt van het materiaal uit de omgeving, namelijk zout! Een bijzondere ervaring dus om in dit hotel te verblijven. Daarnaast vormt het een prima uitvalsbasis om de zoutvlaktes te verkennen. De kamers zijn knus ingericht...
 • onze specialisten
  Corine den Hartog, Latijns-Amerika, Canada en Amerika specialist. U bereikt Corine op nr. 073 - 548 20 60.
  Corine den Hartog
  Expertise: Guatemala, Belize, Argentinië, Bolivia, Brazilië, Chili, Colombia, Ecuador, Galápagoseilanden, Nicaragua, Peru, Madagascar, Lapland, Canada & de Verenigde Staten.
 • onze specialisten
  Sabrina Iriks, Latijns-Amerika en Poolgebieden specialist. U bereikt Sabrina op nr. 073 - 548 20 60.
  Sabrina Iriks
  Expertise: Argentinië, Brazilië, Chili, Cuba, Bolivia, Peru, Ecuador & Galápagos, Mexico, Groenland, Spitsbergen, Antarctica & sub-antarctische gebieden & luxe cruises.