Op safari in Akagera National Park

Het Akagera National Park is het enige nationale park in Rwanda waar u de Big Five kunt spotten.

Het park kent een diversiteit aan landschappen met meren, moerassen, savanne, bergen en bossen. Hierdoor is het park een leefgebied van vele diersoorten, waaronder de Big Five. De waterrijke gebieden bieden een thuis aan meer dan 482 vogelsoorten. Zo kunt u hier de zeldzame schoenbekooievaar spotten. Er zijn verschillende manieren om het park te ontdekken. Maak een game drive, zowel overdag of na de ingevallen duisternis, in een safarivoertuig. Of begeef u, onder begeleiding van een ervaren gids, te voet tussen het wild. Bootsafari’s behoren ook tot de mogelijkheden. Elke belevenis geeft weer een ander perspectief.

Reizen
 • Verken de prachtige natuur van Rwanda. Deze reis brengt u naar bijzondere natuurgebieden. Zo gaat u op safari en staat u oog in oog met berggorilla’s en chimpansees. Laat u verrassen tijdens deze complete rondreis door Rwanda.
  Nu vanaf € 9.595 p.p.
 • Ervaar de veelzijdigheid van Rwanda tijdens deze 13-daagse luxe en exclusieve rondreis waarbij u verblijft in luxe en kleinschalige lodges, kampen en hotels die de beste service bieden. Uiteraard mag een gorillatrekking niet ontbreken in uw reis. Maar Rwanda heeft nog veel meer te bieden. Zo maakt u safari's op zoek naar de Big5 in het Akagera National Park en gaat ook op zoek naar andere primaten: de chimpansees in Nyungwe Forest en de golden monkeys in het Volcanoes National Park. Ten slotte maakt u ook nog een wandeling over een brug op 70 meter boven de jungle.
  Nu vanaf € 17.395 p.p.
 • onze specialisten
  Kitty Nieuwenhuijsen, Afrika en Canada specialist. U bereikt Kitty op nr. 073 - 548 20 60 .
  Kitty Nieuwenhuijsen
  Expertise: Zuid-Afrika, Namibië, Botswana, Zimbabwe, Zambia, Malawi, Tanzania, Kenia, Rwanda en Canada