Op de Vespa door het platteland

De Vespa Countryside Life Tour is een heerlijke tocht op een iconische Vespa scooter door het prachtige platteland van Cambodja. Weg van de drukte en de toeristen, toert u in stijl door de omgeving van Siem Reap. Ervaar het leven van de lokale Khmer stam van dichtbij.

U wordt opgehaald bij uw hotel en start de tour met een lekkere kop koffie bij Cambodia Vespa Adventures. In noordelijke richting reist u naar de bossen rondom Angkor, waar het landschap plaats maakt voor rijstvelden, waterbuffels en kleine, houten huisjes langs de weg. Ontdek waarom de Khmer vaak kleine tempels bij hun huizen hebben en welke lekkernijen er te koop zijn op de lokale markt. Vervolgens bezoekt u een nabijgelegen markt waar tropisch fruit, groenten en andere lokaal geteelde producten verkocht worden. De markt is de perfecte plek om de lokale bevolking te ontmoeten en te leren over hun dagelijkse routines.  Op een Chinese begraafplaats, aan de oever van het Baray meer, ontmoet u een monnik die een speciale ceremonie uitvoert. U stopt ook bij de pagode Wat Svay Romeat om de boeddhistische monniken te ontmoeten en een traditionele zegening ontvangt. U brengt nog een bezoek aan de indrukwekkende West Mebon Tempel en sluit de tour af met een picknick met lokale, exotische gerechten voordat u weer terugkeert naar uw hotel.

 • onze specialisten
  Kirsten Vluggen, Azië en Amerika specialist. U bereikt Kirsten op nr. 073 - 548 20 60.
  Kirsten Vluggen
  Expertise: Amerika, Thailand, Indonesië, Maleisië, Laos, Cambodja, Vietnam, Myanmar, Dubai en Nepal.
 • onze specialisten
  Barbara Roeters, Azië, Caribbean & Spitsbergen specialist. U bereikt Barbara op nr. 073 - 548 20 60.
  Barbara Roeters
  Expertise: Azië; Tibet, China, Japan, Thailand, Laos, Vietnam, Cambodja, Myanmar, Nepal, Bhutan, India, Sri Lanka, Indonesië, Maleisië, Filipijnen. Midden Oosten, Caribbean en Spitsbergen
 • onze specialisten
  Eszti Hochstenbach, Azië specialist. U bereikt Eszti op nr. 073 - 548 20 60.
  Eszti Hochstenbach
  Expertise: Cambodja, Laos, Sri Lanka, Indonesië, Malediven, China en Costa Rica