Ontmoet de gorilla's in Volcanoes National Park

Sta oog in oog met de zeldzame berggorilla’s. Een fantastische belevenis in de natuur van Volcanoes National Park.

Een trekking op zoek naar de berggorilla’s is een speciale ervaring. De gorilla is een bedreigde diersoort en er leven nog slechts ongeveer 1000 berggorilla's in het wild, waarvan de meesten in het Virunga bergmassief leven. Dit gebied strekt zich uit over Rwanda, Oeganda en Congo. Vanaf het hoofdkwartier van het park gaat u op zoek naar een van de 12 families die in het Volcanoes National Park leven. Afhankelijk van de groep waarop u wordt ingedeeld, kan de trekking een uur tot enkele uren in beslag nemen. Het is geen eenvoudige wandeling over steile hellingen en door dichte begroeiing maar de beloning is alle inspanning zeker waard. Wanneer u samen met uw gids en trackers de gorilla’s heeft gevonden, mag u een uur bij de groep doorbrengen, tot op een afstand van minimaal zes meter. Op dat moment vergeet u alle inspanning!

Reizen
 • Verken de prachtige natuur van Rwanda. Deze reis brengt u naar bijzondere natuurgebieden. Zo gaat u op safari en staat u oog in oog met berggorilla’s en chimpansees. Laat u verrassen tijdens deze complete rondreis door Rwanda.
  Nu vanaf € 9.595 p.p.
 • Ervaar de veelzijdigheid van Rwanda tijdens deze 13-daagse luxe en exclusieve rondreis waarbij u verblijft in luxe en kleinschalige lodges, kampen en hotels die de beste service bieden. Uiteraard mag een gorillatrekking niet ontbreken in uw reis. Maar Rwanda heeft nog veel meer te bieden. Zo maakt u safari's op zoek naar de Big5 in het Akagera National Park en gaat ook op zoek naar andere primaten: de chimpansees in Nyungwe Forest en de golden monkeys in het Volcanoes National Park. Ten slotte maakt u ook nog een wandeling over een brug op 70 meter boven de jungle.
  Nu vanaf € 17.395 p.p.
 • Rwanda is een prachtige bestemming qua natuur. Geniet van indrukwekkende bergen, vulkanen en glooiende heuvels en natuurparken. Tijdens deze reis maakt u kennis met de hoogtepunten van Rwanda. En uiteraard gaat u op zoek naar de gorilla’s en chimpansees, een onbeschrijfelijke ervaring.
  Nu vanaf € 6.895 p.p.
 • onze specialisten
  Kitty Nieuwenhuijsen, Afrika en Canada specialist. U bereikt Kitty op nr. 073 - 548 20 60 .
  Kitty Nieuwenhuijsen
  Expertise: Zuid-Afrika, Namibië, Botswana, Zimbabwe, Zambia, Malawi, Tanzania, Kenia, Rwanda en Canada