Old City tour Jeruzalem

Jeruzalem is altijd van groot belang geweest als heilige stad voor het Jodendom, Christendom en de Islam. Met meer dan 220 historische monumenten en gebouwen is het geen wonder dat deze Oude Stad op de werelderfgoedlijst van Unesco een prominente plek inneemt.

De Old City van Jeruzalem is een buitengewoon heilige plaats voor Joden, Christenen en Moslims. U struikelt hier bijna letterlijk over de heilige plekken. Uw gids neemt u mee naar de bezienswaardigheden die het meest belangrijk en heilig zijn voor deze drie religies. U begint met een bezoek aan de wereldberoemde Klaagmuur en u vanaf hier heeft u ook een schitterend uitzicht op de Rotskoepel. Uw gids zal u stapje voor stapje meenemen in het verleden van Jeruzalem en u het belang van de stad voor de drie religies uitleggen. Vervolgens gaat u dieper in op het Christelijke erfgoed van de stad. Breng een bezoek aan de tuin van Gethsemane, de Heilige Grafkerk, u loopt een deel van de Via Dolorosa en bezoekt de berg Zion inclusief de tombe van Koning David en de kamer van het laatste avondmaal. Vanaf de Olijfberg geniet u van een prachtig uitzicht over Jeruzalem. Aansluitend brengt u een bezoek aan het Jeruzalem Archeologisch Park, ook bekend als The Davidson Center. Een indrukwekkende plek waar u letterlijk wordt omgeven door geschiedenis. U bezoekt onder andere de zuidelijke stadsmuur, de Robinsonboog en Herodian Street. 

 

Reizen Accommodaties
  • U zult versteld staan van de afwisseling die Israël u te bieden heeft, Ontdek met deze rondreis de steden in combinatie met de woestijn in het zuiden en de Golan Hoogte in het noorden en verblijf in de beste hotels van het land.
    Nu vanaf € 7.745 p.p.
  • The David Citadel is het toonbeeld van architectuur en design. Het hotel is ontworpen als een moderne versie van de Old City en het nieuwere broertje van het bekende hotel King David. Gelegen tussen de oude en nieuwe stad, is dit de perfecte uitvalsbasis...