Het authentieke Fiji

Tijdens een bezoek aan het binnenland kunt u nog kennismaken met de authentieke cultuur van Fiji. Met een gids verkent u lokale dorpjes en spreekt u met de bewoners.

Niet alleen in het binnenland van het hoofdeiland Viti Levu, maar ook op de meer afgelegen eilanden, leven veel inwoners nog volgens oude tradities. Maak kennis met het dorpshoofd, drink ‘kava’ met de oudsten en geniet van een ‘meke’ dansvoorstelling.

Reizen Accommodaties
  • Een unieke combinatiereis waarbij u eerst kunt genieten van de 'City of Sails' en de wijnen op Waiheke Island in Nieuw-Zeeland om er dan nog een schepje bovenop te doen met een verblijf in het tropische Fiji. In Fiji verblijft u eerst aan de Coral Coast op het grootste eiland van de archipel; Viti Levu. Daarna vaart u naar het Likuliku Lagoon Resort voor uw verblijf in een waterbungalow. Uw eigen paradijs op een klein eilandje middenin de Stille Oceaan.
    Nu vanaf € 6.145 p.p.
  • De Outrigger on The Lagoon is een luxe vijfsterrenresort aan de bekende Coral Coast, op ongeveer één uur rijden van Nadi. Het resort bevindt zich midden in een prachtige exotische omgeving met een ruim veertig hectare grootte tuin, waardoor u het gevoel...
  • Op slechts een kwartier van de internationale luchthaven van Fiji, Nadi, aan de voet van de Nausori Highlands, maar ook vlak bij Saweni Beach, kunt u zich ontspannen in een van de zes villa's die verspreid liggen in een prachtige orchideeëntuin....