Helikoptervlucht naar de watervallen

Aanschouw de grootsheid van de Victoriawatervallen vanuit een helikopter en beleef het wereldwonder vanuit een geheel nieuw perspectief.

Langzaam stijgt de helikopter op en ziet u hoe het prachtige landschap zich uitstrekt. Terwijl u stroomafwaarts over de machtige Zambezi rivier vliegt, ziet u in de verte de gigantische nevelwolk van de watervallen opdoemen. Over een lengte van meer dan een kilometer stort de machtige Zambezi Rivier hier met een enorme kracht het honderd meter diepe ravijn in en baant zich vervolgens een weg tussen de steile kliffen. De zon tovert de opspattende nevel om naar een fantastische regenboog, het levert prachtige beelden op. De piloot laat u dit natuurspektakel vanuit verschillende hoeken bekijken en zet dan koers naar de Batoka-kloof. Op spectaculaire wijze manoeuvreert hij de helikopter door de kloof en over de schuimende stroomversnellingen om vervolgens de rivier weer stroomopwaarts te volgen. Alvorens u weer met beide voeten op de grond staat, vliegt u over het nationale park Mosi-oa-Tunya voor een wel heel bijzondere safari! Op deze hoogte heeft u fantastisch zicht over het park én een grote kans om onder andere olifanten, buffels, giraffen en kudu’s te spotten. 

Reizen Accommodaties
 • Tijdens deze 10-daagse safari verblijft u in een prachtige, authentieke lodge en een bijzondere en luxe tent, voorzien van alle gemakken. Onder een prachtige sterrenhemel luisteren naar de geluiden uit de African Jungle!
  Nu vanaf € 5.725 p.p.
 • 5000 jaar geleden woonden hier jagers, die hun verhalen op de muren tekenden, de zogenaamde Bushmen paintings. Vandaag de dag is Zimbabwe een prachtige safaribestemming. Regenwoud, hooglanden en rivieren wisselen elkaar af. Naast een bezoek aan de immense Victoria Falls, brengt deze reis u rivieren en drinkplaatsen waar het goed wild spotten is!
  Nu vanaf € 7.425 p.p.
 • Victoria Falls Hotel is omgeven door schitterende tuinen vanwaar u uitzicht heeft op de nevel van de Victoria Falls. Vanuit deze accommodatie zijn er dagelijks excursies mogelijk naar deze indrukwekkende watervallen. Een safari in het Zambezi National...
 • Deze grote lodge, opgebouwd uit riet en hout, doet denken aan een enorme boomhut middenin de natuur. De lodge is gelegen op korte afstand van de Victoria Falls aan het Zambezi National Park. De suites zijn voorzien van een privébalkon, een regendouche...
 • onze specialisten
  Kitty Nieuwenhuijsen, Afrika en Canada specialist. U bereikt Kitty op nr. 073 - 548 20 60 .
  Kitty Nieuwenhuijsen
  Expertise: Zuid-Afrika, Namibië, Botswana, Zimbabwe, Zambia, Malawi, Tanzania, Kenia en Canada