De verloren stad Tikal

In de jungle in het noorden van Guatemala ligt de grootste Mayaruïne van Latijns Amerika. In de verloren stad Tikal vindt u indrukwekkende tempels, middenin de natuur.

Uw privégids kan u alles vertellen over de levenswijze van de Maya’s en de functie van de tempels in hun cultuur. Niet alleen deze eeuwenoude overblijfselen maken indruk, ook de brulapen, neusbeertjes en toekans die tegenwoordig hun thuis hebben in Tikal zijn bijzonder.

Reizen Accommodaties
 • Ervaar het kleurrijke Guatemala met haar koloniale steden, het kratermeer Lake Atitlán en de Maya ruïnes Tikal. U vervolgt de reis naar Belize, waar u een bezoek brengt aan Actun Tunichil Muknal, ofwel de ATM Caves. Na dit indrukwekkende bezoek vliegt u door naar het eiland Ambergris Caye voor een heerlijke afsluiter op het parelwitte zandstrand van Belize.
  Nu vanaf € 5.675 p.p.
 • In Mexico en Guatemala vindt u indrukwekkende ruïnes uit het Mayaverleden. Tijdens deze reis verkent u bijzondere archeologische vindplaatsen.
  Nu vanaf € 5.645 p.p.
 • In de natuur nabij El Remate, tussen Flores en Tikal, ligt Camino Real in de buurt van één van de meest spectaculaire archeologische sites van Guatemala. U kunt hier tot rust komen in een ongerept natuurgebied. De accommodatie beschikt over 72 bungalows...
 • In de magische provincie Peten ligt het luxe Las Lagunas Boutique Hotel. Bij het hotel vindt u een privé reservaat waar verschillende dieren te spotten zijn, zoals wilde zwijnen, tijgerkatten, herten en zelfs jaguars. Ga mee met de gids en laat...
 • onze specialisten
  Sabrina Iriks, Latijns-Amerika en Poolgebieden specialist. U bereikt Sabrina op nr. 073 - 548 20 60.
  Sabrina Iriks
  Expertise: Argentinië, Brazilië, Chili, Cuba, Bolivia, Peru, Ecuador & Galápagos, Mexico, Groenland, Spitsbergen, Antarctica & sub-antarctische gebieden & luxe cruises.