De tempels van Angkor vanuit Vogelperspectief

Bewonder de tempels van Angkor vanuit vogelperspectief. Tijdens een 30 minuten durende privé helikoptervlucht heeft u een adembenemend uitzicht over Angkor Wat en de omringde tempels die verscholen liggen in de Cambodjaanse jungle.

Bewonder vanuit de helikopter onder meer de iconische tempel Phnom Bok en indrukwekkende tempel Bakong. Nadat u langs de prachtige tempels bent gevlogen maakt u de draai naar het machtige Tonlé Sap meer. Het meer wordt tijdens het regenseizoen maar liefst vier keer zo groot waardoor veel drijvende huizen op het meer schommelen. Het zien van de majestueuze tempelcomplexen en de drijvende dorpen van bovenaf is een is een onvergetelijke manier om de meest iconische bezienswaardigheden te ervaren van Cambodja! Nadat u weer met beide voeten op de grond staat wordt u per luxe privétransfer teruggebracht naar uw hotel.

 

 • onze specialisten
  Kirsten Vluggen, Azië en Amerika specialist. U bereikt Kirsten op nr. 073 - 548 20 60.
  Kirsten Vluggen
  Expertise: Amerika, Thailand, Indonesië, Maleisië, Laos, Cambodja, Vietnam, Myanmar, Dubai en Nepal.
 • onze specialisten
  Barbara Roeters, Azië, Caribbean & Spitsbergen specialist. U bereikt Barbara op nr. 073 - 548 20 60.
  Barbara Roeters
  Expertise: Azië; Tibet, China, Japan, Thailand, Laos, Vietnam, Cambodja, Myanmar, Nepal, Bhutan, India, Sri Lanka, Indonesië, Maleisië, Filipijnen. Midden Oosten, Caribbean en Spitsbergen
 • onze specialisten
  Eszti Hochstenbach, Azië specialist. U bereikt Eszti op nr. 073 - 548 20 60.
  Eszti Hochstenbach
  Expertise: Cambodja, Laos, Sri Lanka, Indonesië, Malediven, China en Costa Rica