De Moai van Paaseiland

Maak vandaag kennis met de indrukwekkende en raadselachtige Maoi beelden van Paaseiland.

Tijdens deze dagexcursie bereist u de kustroute van Paaseiland en ontdekt u waar Paaseiland zo bekend om is; de Moai. Deze beelden, allen met hun rug naar de zee gekeerd, zijn gigantisch en zeer indrukwekkend. Er bestaan veel raadsels rondom deze mysterieuze beelden, maar één ding is wel duidelijk; ze zijn gemaakt van het gesteente uit de krater van de Rano Raraku vulkaan. Juist omdat deze beelden zo fotogeniek zijn en het licht erg bijzonder is op Paaseiland beginnen wij juist in de ochtend met deze krater en bezoeken we in de middag Ahu Tongariki, in het zuidoostelijke deel van het eiland. Het lange platform met de 15 Moai op een rij zijn wellicht wel één van de meest gefotografeerde beelden van het eiland. Naast deze twee plaatsen bezoekt u ook de beelden bij Ahu Tahai, Anakena en Te Pito Kura. Er is vandaag een lunchbox inbegrepen om uw tijd optimaal te benutten.

Accommodaties
 • In het midden van de Grote Oceaan ligt Posada de Mike Rapu, bovenop een heuvel op Paaseiland. Vanuit het hotel kijkt u uit over de blauwe wateren rondom dit mysterieuze, afgelegen eiland. Het hotel biedt ruimte voor ontspanning en rust. Om af te schakelen...
 • onze specialisten
  Corine den Hartog, Latijns-Amerika, Canada en Amerika specialist. U bereikt Corine op nr. 073 - 548 20 60.
  Corine den Hartog
  Expertise: Guatemala, Belize, Argentinië, Bolivia, Brazilië, Chili, Colombia, Ecuador, Galápagoseilanden, Nicaragua, Peru, Madagascar, Lapland, Canada & de Verenigde Staten.
 • onze specialisten
  Sabrina Iriks, Latijns-Amerika en Poolgebieden specialist. U bereikt Sabrina op nr. 073 - 548 20 60.
  Sabrina Iriks
  Expertise: Argentinië, Brazilië, Chili, Costa Rica, Cuba, Bolivia, Peru, Ecuador & Galápagos, Mexico, Groenland, Spitsbergen, Antarctica & sub-antarctische gebieden & luxe cruises.