De kleurrijke onderwaterwereld

Zonder een blik onder water is een bezoek aan Frans-Polynesië niet compleet. Of u nu met een professionele duikuitrusting te water gaat, of met een snorkel, u zult uw ogen uitkijken in deze kleurrijke wereld.

Naast vele kleurrijke vissen en koralen kunt u ook diverse haaiensoorten, barracuda’s en mantaroggen tegenkomen. De resorts in Frans-Polynesië hebben het behoud van de onderwaterwereld hoog in het vaandel staan. Door aanleg van kunstriffen worden beschermde plekken gecreëerd voor het bedreigde koraal en de overige dieren. Het Bora Bora Pearl Beach Resort is een van de resorts die onderdeel uitmaken van dit unieke project.

Reizen Accommodaties
  • Tijdens deze 13-daagse reis verblijft u op Tahiti, Moorea en Bora Bora. Op elk eiland heeft u een aantal dagen de tijd om het uitgebreid te verkennen en nieuwe indrukken op te doen. Luxe resorts en van tevoren geregelde activiteiten maken deze reis afwisselend en toch heel ontspannen.
    Nu vanaf € 5.525 p.p.
  • Bora Bora Pearl Beach Resort & Spa is zeker één van de meest luxe resorts op Bora Bora, Frans Polynesië. De in traditionele Polynesische stijl ingerichte bungalows bieden een adembenemend uitzicht op de indrukwekkende vulkaan van...
  • Het luxe InterContinental Tahiti Resort in Frans Polynesië wordt omringd door een groene tropische tuin. Echte blikvangers bij dit luxe hotel zijn de twee infinity pools en de prachtige accommodaties die over het water zijn gebouwd. De kamers zijn...