De kleurrijke Amazone

In het Amazonegebied van Ecuador kunt u verblijven in enkele natuurlodges, die in beheer zijn van de lokale bevolking. Zij laten u graag kennismaken met de bijzondere flora en fauna van het gebied.

Een bezoek aan een van de ‘clay licks’, waar vele papegaaien en andere vogels samenkomen, is hier een must. De vele dieren zorgen hier voor een kleurrijk en luidruchtig spektakel. Vooral in de vroege ochtend zijn deze vogels actief. Ook heeft u kans er tapirs of pardelkatten te zien.

Reizen Accommodaties
 • Het Napo Wildlife Center ligt als enige lodge ten zuiden van de Napo rivier aan de rand van een uniek reservaat, dat deel uitmaakt van het Nationaal Park Yasuní. Er komen hier maar liefst 568 soorten vogels voor! Zowel het reservaat als het hotel...
 • onze specialisten
  Corine den Hartog, Latijns-Amerika, Canada en Amerika specialist. U bereikt Corine op nr. 073 - 548 20 60.
  Corine den Hartog
  Expertise: Guatemala, Belize, Argentinië, Bolivia, Brazilië, Chili, Colombia, Ecuador, Galápagoseilanden, Nicaragua, Peru, Madagascar, Canada & de Verenigde Staten.
 • onze specialisten
  Sabrina Iriks, Latijns-Amerika en Noordpoolgebied specialist. U bereikt Sabrina op nr. 073 - 548 20 60.
  Sabrina Iriks
  Expertise: Argentinië, Brazilië, Chili, Cuba, Bolivia, Peru, Ecuador & Galápagos, Mexico, Groenland, Spitsbergen, Antarctica & sub-antarctische gebieden & luxe cruises.