Cruise door de Pacific

Om het echte gevoel van de Pacific te ervaren, kunt u het beste een cruise maken. Aan boord van een comfortabel schip vaart u langs de schitterende eilanden.

U wordt er door de breeduit lachende en zeer gastvrije inwoners verwelkomd met een welgemeen ‘bula’. Uw comfortabele schip is voorzien van alle moderne voorzieningen. Slechts een paar uur per dag wordt besteed aan het varen. De rest van de dag ligt het schip voor anker zodat u de prachtige omgeving kunt gaan verkennen, kunt gaan watersporten, culturele activiteiten kunt ondernemen of helemaal niets doen.

Reizen Accommodaties
  • Een unieke combinatiereis waarbij u eerst kunt genieten van Auckland en de wijngaarden op Waiheke Island in Nieuw-Zeeland, om vervolgens door te reizen naar het tropische Fiji. In totaal verblijft u op twee paradijselijke eilanden in Fiji; Viti Levu en Malolo Island. Geniet van de verschillende perspectieven van deze reis en laat u verrassen!
    Nu vanaf € 7.595 p.p.
  • Aan een stille baai van Malolo Island in de Mamanuca eilanden groep, ligt Likuliku Lagoon Resort, wat 'kalme wateren' betekent. Het is het eerste resort in Fiji waar de accommodaties niet alleen tussen de palmbomen op het strand staan, maar ook op palen...