Chocoladetour

Sinds de tijd van de Maya’s is cacao van groot belang voor de cultuur en economie van Centraal-Amerika. Tijdens een wandeling door het Tirimbina Biological Reserve leert u meer over het productieproces van chocolade.

U loopt door de mooie jungle over een hangbrug naar een voormalige cacaoplantage. Hier leert u alles over cacao. Het hele proces van cacaoboon tot chocolade komt aan bod. Tijdens deze tocht steunt u tevens de activiteiten van de lokale gemeenschap die voor hun inkomsten nog ten dele van de cacao afhankelijk zijn.

Reizen Accommodaties
 • Costa Rica mag zich scharen onder de belangrijkste natuurparadijzen op aarde. U reist langs hoogtepunten als de Arenal vulkaan, het schildpaddenoord Tortuguero en het ongerepte Monteverde nevelwoud. Ontspan aan het einde van de reis aan de prachtige stranden van Manuel Antonio.
  Nu vanaf € 5.480 p.p.
 • Deze reis combineert de vulkanen en stranden van Costa Rica. Naast de bekendere plaatsen zoals Arenal bezoekt u ook de minder bekende plaatsen van Puerto Viejo en Rincon de la Vieja. U sluit de reis af aan de Pacifische kust. Kortom; een diverse tweeweekse rondreis.
  Nu vanaf € 4.645 p.p.
 • Borinquen Mountain Resort & Spa ligt in de bergen van Rincón de la Vieja. Het resort bestaat uit rustieke Spaanse villa’s, junior suites en vrijstaande bungalows die u een fraai uitzicht op dit gebied van Costa Rica bieden. De ruime kamers zijn comfortabel...
 • Rio Perdido, in de provincie Guanacaste, in het westen van Costa Rica is een heerlijke plek midden in de natuur met op het terrein verschillende warmwaterbronnen. Diep verscholen aan de voet van de Miravalles-vulkaan vindt u deze parel. De bungalow opzet...
 • onze specialisten
  Sabrina Iriks, Latijns-Amerika en Poolgebieden specialist. U bereikt Sabrina op nr. 073 - 548 20 60.
  Sabrina Iriks
  Expertise: Argentinië, Brazilië, Chili, Costa Rica, Cuba, Bolivia, Peru, Ecuador & Galápagos, Mexico, Groenland, Spitsbergen, Antarctica & sub-antarctische gebieden & luxe cruises.
 • onze specialisten
  Desiré Schapers, Noord-Amerika en Caraïben specialist. U bereikt Desiré op nr. 073 - 548 20 60.
  Desiré Schapers
  Expertise: Canada, USA, de Caraïben, Costa Rica, Thailand, Dubai, Maleisië en cruises.
 • onze specialisten
  Eszti Hochstenbach, Azië specialist. U bereikt Eszti op nr. 073 - 548 20 60.
  Eszti Hochstenbach
  Expertise: Cambodja, Laos, Sri Lanka, Indonesië, Malediven, China en Costa Rica