Avontuurlijke jungletocht

Waar elders in de wereld vindt u een jungle in een miljoenenstad? Het regenwoud van Tijuca vormt een groene long midden in Rio de Janeiro. U kunt deze groene jungle verkennen tijdens een avontuurlijke tour per jeep.

De chauffeur brengt u naar de Cachoeira dos Macacos, de apenwaterval, en naar het zogehete Chinese uitkijkpunt vanwaar u de stranden van Copacabana en Ipanema, de Guanabarabaai en de Suikerbroodberg kunt zien. In het hart van het regenwoud maakt u een korte wandeling en krijgt u uitleg van uw gids over het belang van het Atlantisch regenwoud als groene long van de stad. U kunt zwemmen bij een waterval en genieten van de enorme variëteit aan bromelia's en orchideeën. Met een beetje geluk ziet u ook toekans, kleurrijke vlinders, apen en luiaards.

Reizen Accommodaties
 • Tijdens deze 16-daagse reis bezoekt u de mooiste koloniale steden van Brazilië en ervaart u de prachtige natuur die dit land te bieden heeft.
  Nu vanaf € 5.425 p.p.
 • Breng een bezoek aan de mooiste natuurplekken van Brazilië; de onderwaterwereld van Bonito, ongerepte natuur in de Pantanal, Foz de Iguaçu watervallen en de witte zandstranden van Ilha Grande.
  Nu vanaf € 4.895 p.p.
 • Solar de Ponte is een gezellig, sfeervol en comfortabel hotel midden in het historische centrum van Tiradentes. Het hotel, gevestigd in een mooi oud koloniaal gebouw, telt 18 kamers die de klassieke sfeer van de 18e-eeuw nog ademen. De algemene ruimtes...
 • onze specialisten
  Sabrina Iriks, Latijns-Amerika en Noordpoolgebied specialist. U bereikt Sabrina op nr. 073 - 548 20 60.
  Sabrina Iriks
  Expertise: Argentinië, Brazilië, Chili, Cuba, Bolivia, Peru, Ecuador & Galápagos, Mexico, Groenland, Spitsbergen, Antarctica & sub-antarctische gebieden & luxe cruises.